Agency Masterclass VS SMMB Masterclass

De Agency masterclass of SMMA van Mitchell Weijerman is een cursus die je leert om advertenties op social media te maken. Maar de SMMB Masterclass van Boyd Hoek leert je precies hetzelfde. Maar welke is nu beter? Aan welke kan je beter je geld uitgeven en welke gaat je verder helpen in je leven? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze 2 Masterklassen!

Inhoudsopgave

Wat is de Agency Masterclass (SMMA) van Mitchell Weijerman?

De Agency Masterclass (SMMA) van Mitchell Weijerman is een cursus die je leert hoe je een social media marketing agency op moet zetten. Je maakt advertenties voor bedrijven en daardoor krijgen hun extra klanten. Daardoor verdienen hun meer en kan jij daar dus geld voor vragen. Mitchel Weijerman legt duidelijk uit wat je daarvoor moet doen in 7 modules. Deze zijn weer onderverdeeld in lessen van 10 tot 90 minuten.

Deze Agency Masterclass heeft Mitchell samen met Jia Ruan en team Unstoppable opgericht. Ze hebben samen eerst een bedrijf opgericht dat binnen een paar jaar uitgegroeid is tot een miljoenenbedrijf. Dat deden ze door producten te verkopen op bol.com en advertenties op Facebook te plaatsen. Bol.com is meer Jia’s afdeling. Hij heeft daar ook een cursus over gemaakt (de Bol Masterclass) en die vertelt je precies hoe je dat moet doen. Mitchell heeft een cursus gemaakt over de advertenties op Facebook.

SMMB Masterclass Boyd Hoek Logo

Wat is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek?

De SMMB Masterclass van Boyd Hoek is ongeveer hetzelfde als de SMMA Masterclass van Mitchell Weijerman. Je leert hoe je advertenties maakt op social media en daar geld mee kan verdienen. Je klanten moet je zelf bereiken door salescalls. Dat leert Boyd Hoek je allemaal in de 6 weken waarin hij de Masterclass heeft verdeeld. Elke week behandelt hij een nieuw onderwerp. Dat doet hij in filmpjes die ongeveer 10 tot 60 minuten duren.

Boyd Hoek is begonnen met zijn Masterclass omdat hij steeds meer vragen kreeg of hij mensen wilde leren wat hij bereikt had. Hij had eerst een paar mentorleerlingen en die bereikten onder zijn leiding binnen een paar weken waar hij maanden over gedaan had. Dit zorgde ervoor dat hij de SMMB Masterclass heeft gemaakt. Dat deed hij om meer mensen van het succes van een social mediabedrijf te laten genieten. Dat samen met de vrijheid die erbij hoort.

Wat zijn de voordelen van de Agency Masterclass (SMMA) van Mitchell Weijerman?

Er zijn veel voordelen van de SMMA Masterclass van Mitchell Weijerman. Hij werkte vroeger bijvoorbeeld in Silicon Valley. HET social mediagebied in Amerika! In zijn cursus vertelt hij je daarom ook precies wat er onder de motorkap van Facebook gebeurt. Hij weet dit precies omdat hij zelf voor Google werkte. Dit geeft je meer diepgang dan wat Boyd Hoek in zijn SMMB Masterclass verteld. Mitchell Weijerman is dus sterker op de technische onderdelen.

De Agency masterclass bestaat uit filmpjes waar Mitchell alles duidelijk en rustig in verteld. Hij heeft een fijne stem om naar te luisteren, ookal is het soms wat langdradig. Je ziet wel je vooruitgang. Je snapt alles goed en kan direct je nieuwe kennis in de praktijk gebruiken. Ook is de cursus logisch opgebouwd. Je begint bij het begin en werkt door totdat je alles weet wat je nodig hebt om een social mediabedrijf te beginnen. De cursus is dus geschikt voor iedereen, veel of weinig ervaring!

Ook heeft de SMMA Masterclass een community van mensen die de cursus al hebben gevolgd of nog bezig zijn. Deze kunnen je helpen met welke problemen je ook maar hebt. Ook heb je team unstoppable achter je staan die je kunnen helpen. Je wordt ingedeeld in een mastermind groep die je ook nog helpt, net als de livecalls met Mitchell. Het is al met al een hele fijne community.

Wil je de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman ervaren?

Kijk of deze training iets voor je is!

Probeer hier de gratis proefles uit!

Wat zijn de voordelen van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek?

Boyd is heel praktisch ingesteld. Waar Mitchell meer focust op de systemen achter alles is het net of je bij Boyd stageloopt. Hij laat je van alles zien en verteld veel ervaringen uit zijn eigen leven. Het ligt er dus net aan wat je fijner vindt. Ook verteld Boyd in de SMMB Masterclass de dingen wat minder uitgebreid. Dat zorgt ervoor dat de cursus niet te langdradig wordt zoals bij Mitchell met de SMMA Masterclass op sommige punten.

Omdat Boyd dus wat praktischer is in de SMMB Masterclass is het wel duidelijker wat hij gedaan heeft. Soms valt dat gebied een beetje weg bij Mitchell doordat hij veel theorie en diepgang heeft. Ook maakt Boyd steeds updates in zijn Masterclass waardoor deze echt met de tijd mee gaat. Het verdienmodel veranderd en de cursus veranderd mee! Ook zijn de vaardigheden die je in deze lessen leert heel handig, niet alleen om een SMMB op te richten maar ook in het echte leven. Hoe je goede salescalls maakt is altijd handig. Daarvoor heb je een goede portie zelfvertrouwen en een vlotte babbel nodig, wat als je bijvoorbeeld ook handig is als je op gesprek gaat.

Ook heeft de SMMB Masterclass een groeiende community. Je wordt net als bij Mitchell ingedeeld in een mastermindgroep. Je kan live calls met Boyd maken en daar al je vragen stellen. Ook heeft hij een full time ‘hulp’ die de cursisten helpt met waar ze tegenaan lopen. Natuurlijk zijn er ook cursisten die je helpen met je problemen. Dit is dus ook een hele fijne community!

Wil je de SMMB Masterclass van Boyd Hoek ervaren?

Kijk of deze training iets voor je is!

Probeer hier de gratis proefles!

Wat zijn de nadelen van de Agency Masterclass (SMMA) van Mitchell Weijerman?

Het eerste nadeel is dat je kan dit niet anoniem doen. Je zal je gezicht moeten laten zien in bijvoorbeeld de salescalls om betrouwbaar over te komen. Het gaat natuurlijk niet over kleine bedragen. Voor sommige mensen zal dit dan ook een grens zijn maar het is niet onoverkoombaar. Je krijgt de benodigdheden en de skills om dit te kunnen doen.

Ook is de cursus niet heel goedkoop. Hij kost normaal 2997 euro maar als je het via onze site koopt krijg je 67% korting. Alsnog is het wel een hele hoop geld. Maar besef wel dat als dit een succes word je dat snel terugverdient zal hebben. Maar je investering in de Agency masterclass is nog niet genoeg. Je moet ook nog investeren in Clickfunnels, ActiveCampaign en advertentiekosten. Dat zal je er ook nog voor over moeten hebben.

Wat zijn de nadelen van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek?

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Je zal als eerste je nek moeten uitsteken en contact gaan leggen met je klanten in salescalls. Dit kan natuurlijk ook niet anoniem net als de Agency Masterclass. Ook heb je niet direct een passief inkomen. Je zal eerst het vertrouwen van je klanten moeten winnen en dat duurt wel een paar maanden. Er zijn ook steeds meer mensen die de cursussen volgen en een SMMB of SMMA oprichten. Er is dus concurrentie maar er is ook nog meer dan genoeg werk en meer dan genoeg bedrijven die een bedrijf willen hebben die advertenties op social media voor hen willen maken.

Je zal ook in de SMMB masterclass moeten investeren. Niet alleen in het kopen van de cursus zelf maar ook je tijd om een social mediabedrijf op te zetten. Dat is vooral in het begin maar naar een paar maanden zal je de uitkomsten ervan zien. Dan zullen al je investeringen het waard zijn als je je bankrekening bekijkt!

Conclusie: welke masterclass is beter?

Er is niet perse een masterclass die er echt uitspringt. Ze hebben allebei hun plus en minpunten. Het komt dus erop aan wat je smaak is. Heb je liever meer theorie en diepgang met de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman of heb je liever meer praktijk wat je krijgt in de SMMB masterclass van Boyd Hoek. Wat je ook kiest, wat je gaat doen is hetzelfde. Je maakt advertenties voor bedrijven die goed betalen!

Ook is het nog wel steeds belangrijk om te beseffen dat je moet inverteren wil je dat het je wat oplevert. Als je bedenkt dat het duur is en zeker ook nog met de investeringen die je ernaast nog moet doen, moet je je ook beseffen dat je dat allemaal weer terugkrijgt. Je moet het grote geheel zien, want dat zijn deze cursussen echt iets voor jou. Wil je meer weten over de Agency of SMMA masterclass bekijk dan de Review Agency Masterclass van Mitchell Weijerman. Wil je meer weten over de SMMB Masterclass, bekijk dan de Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.