Kennisbank

Vind hier het antwoord op al je vragen!

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben al duizenden Nederlanders bekend gemaakt met de wereld van Crypto.
Dit doen ze door middel van hun website allesovercrypto.nl en met de verschillende cursussen en e-books die ze aanbieden. Zijn Patrick Suiker en Derek Westra te vertrouwen of zijn ze je alleen uit op jouw geld?
In dit artikel gaan we kijken wie Patrick en Derek precies zijn, wat ze precies doen en of deze Crypto-fanaten betrouwbaar zijn.

Lees verder

Wie is Harm van Wijk?

Hoogstwaarschijnlijk heb je iets gehoord of gelezen over Harm van Wijk. Of heb je iets gehoord over zijn product, de Trading Navigator. Nu wil je wel eens weten weten wie Harm van Wijk is en of Harm van Wijk betrouwbaar is. In dit artikel lees je er alles over!

Lees verder

Wie is Mitchell Weijerman?

Hoogstwaarschijnlijk ken je Mitchell al beter dan je denkt! Ongetwijfeld heb je al meerdere keren een facebook of instagram advertentie van hem gezien zonder dat je het wist!
Wie is die Mitchell Weijerman precies? Wat doet hij allemaal? Wat is de Agency Masterclass? Is Mitchell Weijerman betrouwbaar of is het een oplichter? Daar ga je allemaal achter komen in dit artikel!

Lees verder

Wie is Jia Ruan?

Waarschijnlijk heb je al veel te vaak die Jia Ruan in een advertentie voorbij zien komen. Hij probeert jou de Bol Masterclass aan te smeren. En geef eerlijk toe, in zijn advertentie filmpjes komt hij best overtuigend over! Wie is nu precies die Jia Ruan? Wat doet hij allemaal? Wat is de Bol Masterclass? Is Jia Ruan betrouwbaar? Daar ga je allemaal achter komen in dit artikel!

Lees verder