Review: Agency Masterclass van Mitchell Weijerman (Unstoppable.nl)

Wie is nu eigenlijk die Mitchell Weijerman? Hoogstwaarschijnlijk ken je Mitchell al beter dan je denkt! Ongetwijfeld heb je al meerdere keren een facebook of instagram advertentie van hem gezien zonder dat je het wist!

In deze review gaan we kijken of de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman geen oplichterij is en je wel echt waar voor je geld krijgt!


Deel dit bericht met je vrienden!


Als jij op Facebook zit te scrollen is het je waarschijnlijk al opgevallen dat je regelmatig advertenties tegen komt.

Deze advertenties zijn vaak precies afgestemd op jou. Meestal zie je producten voorbij komen waar je recent naar hebt gezocht.

Geef toe, jij hebt al eens op zo’n advertentie geklikt doordat het product je interesse had. Misschien heb je het product daardoor zelfs wel gekocht!

Als ik naar mezelf kijk klik ik regelmatig door op zo’n Facebook advertentie omdat ze echt afgestemd zijn op mijn interesses. Dit is een teken dat adverteren via Facebook werkt!

Mitchell Weijerman aan het werk

Veel bedrijven weten niet hoe ze kunnen adverteren via Facebook en hebben zich hier ook nog nooit in verdiept. Dit is echt een gemiste kans!

Mitchell Weijerman zag op dit gebied een gat in de markt en heeft zijn toenmalige topbaan bij Google opgezegd om Facebook advertenties voor bedrijven te gaan maken.

Dit groeide al snel uit tot een enorm succes! Mitchell verdiende binnen een paar maanden enorm veel geld met het maken van advertenties. Het enigste wat hij nodig had was zijn laptop en een internetverbinding.

Doordat hij alleen zijn laptop en internet nodig had kon hij overal te wereld werken. Hij reist nu al een aantal jaar de wereld rond en leeft echt zijn droomleven!

Doordat dit zo’n succes was is Mitchell op het idee gekomen om een cursus te maken. Met de cursus heeft hij het doel om andere mensen ook zo snel als mogelijk hun droomleven te geven!

De cursus heeft hij de Agency Masterclass genoemd. In deze cursus leert hij jou hoe jij binnen korte tijd eenvoudig een social media marketing agency kunt starten om Facebook advertenties voor bedrijven te maken. Schrijf je hier in voor zijn gratis webinar!

In deze review gaan we kijken of de Agency Masterclass geen oplichterij is en of Mitchel Weijerman betrouwbaar is. Aan het einde van deze review weet je wie Mitchell Weijerman is, wat de Agency Masterclass precies in houd en of dit misschien iets voor jou is!

Inhoudsopgave

Wie is Mitchell Weijerman?

Voordat we de Agency Masterclass gaan bekijken gaan we eerst eens kijken wie er nu precies achter deze cursus zit.

Mitchel Weijerman heeft twee universitaire studies gedaan. Hij heeft eerst International Business gestuudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij Electronic & Electrical Engineering gestudeerd aan de London’s Global University.

Na zijn studies is hij gaan werken voor Google in Silicon Valley in Californië. Hij was daar projectleider en beheerde een projectbudget van een half miljard euro! Mitchell woonde daar in een grote villa met zwembad en had echt een topsalaris.

We kunnen wel stellen dat Mitchell Weijerman niet zomaar iemand is. Hij had het op jonge leeftijd al ver geschopt! Zijn ouders waren dan ook mega trots op hem.

Toch kwam Mitchell Weijerman er achter dat hij hier niet gelukkig van werd. Elke werkdag moest hij van 8 tot 5 bij Google aanwezig zijn, dag in dag uit. Hij miste de vrijheid!

Mitchell heeft toen zijn topbaan bij Google opgezegd zonder echt een plan te hebben wat hij nu ging doen.

Eerst heeft hij een bedrijf opgericht, namelijk de Digital Nomad Accelerator met de daarbij behorende Facebookgroep. Hij interviewde succesvolle ondernemers en plaatste deze video’s op Facebook. Veel ondernemers gingen hem volgen. Daardoor kreeg hij toegang tot steeds “succesvollere” ondernemers om te interviewen over hun succes. Binnen korte tijd had de Facebookgroep zo’n 16.000 internationale leden.

Op een gegeven moment nam een Chinese jongen contact met hem op. Hij was geïnspireerd door Mitchell Weijerman en wilde graag met hem gaan samen werken. Die Chinese jongen was Jia Ruan.

Samen hebben zij het bedrijf Unstoppable opgezet. Zij hebben binnen korte tijd enorme successen gerealiseerd. Binnen een jaar hadden ze een miljoenen business opgezet! Dit met verkopen via Bol.com en maken van succesvolle Facebookadvertenties voor bedrijven. Je bent ongetwijfeld al eens een advertentie van Jia en Mitchell tegengekomen! 😉

Het is algemeen bekend dat je met succesvol adverteren enorm succesvol kunt worden. Elk bedrijf heeft namelijk klanten nodig, want klanten leveren geld op.

Mitchell Weijerman en Jia Ruan zijn enorm goed in marketing waardoor ze binnen een jaar een miljoenen bedrijf hadden opgebouwd. Hun skills willen ze jou graag ook leren door middel van de Agency Masterclass!

Met de Agency Masterclass leer ik jou hoe jij een online social media marketing agency kunt starten, ook al heb jij nog geen kennis of ervaring….

Mitchell Weijerman

Interview met Mitchell Weijerman

Hieronder staat een interview met Mitchell Weijerman, gehouden door Jia Ruan. Ik vind deze video heel waardevol. Mitchell vertelt hierin over zijn leven en hoe hij terecht gekomen is waar hij nu staat. Deze video is echt enorm inspirerend en je leert Mitchell direct beter kennen. Neem dus even de tijd om deze video te bekijken! 😉

Wat is de Agency Masterclass?

Nu we weten wie Mitchel Weijerman is gaan we eens kijken wat de Agency Masterclass precies in houdt en wat Mitchell allemaal belooft.

Beloftes

In minder dan 1 jaar tijd heeft Mitchell Weijerman Unstoppable opgebouwd tot een miljoenenbedrijf dankzij Facebook Advertenties.

Met de Agency Masterclass leert hij jou om een winstgevende social media marketing agency op te zetten. Hij heeft al honderden mensen hiermee geholpen. Een aantal van deze mensen hebben binnen een paar maanden hun baan kunnen opzeggen! Als jij precies doet wat Mitchell jou verteld en je er 100% voor gaat kan ook jij binnen korte tijd grote successen behalen!

De training bestaat uit videos die online te bekijken zijn. Hierdoor kun jij de cursus in je eigen tempo volgen waar en wanneer je maar wilt!

Het is geen probleem dat je nog geen kennis hebt van adverteren met Facebook. Mitchell legt alles stap voor stap uit. De Agency Masterclass is echt geschikt voor iedereen! Onervaren of ervaren, jong of oud, het maakt allemaal niet uit!

De Agency Masterclass is gemaakt met één doel. Binnen zo kort mogelijke tijd een zo groot mogelijk succes behalen! De cursus bestaat niet uit saaie teksten waar je niet doorheen weet te komen, maar uit super leuke praktische filmpjes. Mitchell doet precies voor wat je moet doen. Je hebt zijn stappen alleen maar te kopiëren. Hoe makkelijk wil je het hebben!?

Mitchell heeft in zijn Agency Masterclass nu al meer dan 200 studenten. Vanuit deze studenten krijgt hij dagelijks talloze succesverhalen! Met de Agency Masterclass heeft Mitchell een van de beste track-records behaald van Nederland en Belgie op het gebied van online cursussen!


Hier een aantal succesverhalen van de cursisten!


Mitchell staat volledig achter zijn Agency Masterclass. Hij is ervan overtuigd dat zijn cursus enorm waardevol is. Hij wil alleen maar 100% tevreden klanten. Daarom geeft hij een 14 dagen niet goed, geld terug garantie! Je hebt dus echt niets te verliezen.

Voldoet de Agency Masterclass niet aan je verwachting? Geen probleem, stuur mij binnen 14 dagen na aanschaf een mailtje en ik stort het geld direct terug op je rekening!

Mitchell Weijermans

Hoe werkt het Agency Masterclass businessmodel?

Mitchell Weijerman heeft met zijn Agency Masterclass maar één doel voor ogen: jou zo snel mogelijk veel geld laten verdienen! Maar hoe ga jij hier geld mee verdienen? Wat is het businessmodel van de Agency Masterclass?

 1. Jij gaat op zoek naar een bedrijf die extra klanten kan gebruiken.
 2. Jij gaat advertenties plaatsen op Facebook en Instagram voor dat bedrijf.
 3. Jij krijgt van het bedrijf een budget om te besteden voor die advertenties. Bijvoorbeeld 500 euro per maand.
 4. Jij ontvangt een vergoeding van het bedrijf omdat jij de advertenties maakt, beheert en het budget van 500 euro bewaakt. Deze vergoeding is bijvoorbeeld 1.000 euro per maand.
 5. Stel dat je door je advertentie elke maand 10 nieuwe klanten aanbrengt voor het bedrijf. Het bedrijf verkoopt bijvoorbeeld een product van 500 euro. De 10 nieuwe klanten leveren hun dus 10 x 500 = 5000 euro op.
 6. Het bedrijf is erg blij met jou want ze hebben 5000 – 500 – 1000 = 3500 euro extra winst gemaakt!
 7. Jij bent uiteraard ook erg blij want jij krijgt elke maand 1000 euro van het bedrijf, en je hebt er maar een paar uur aan besteed!

We gaan even door met het voorbeeld van hierboven, jij vraagt dus een vergoeding van 1000 euro voor het plaatsen en beheren van advertenties. Het bedrijf maakt hierdoor 3500 euro winst. Hierdoor kan je dus makkelijk 2000 euro vergoeding vragen. Dan maakt het bedrijf door jou nog steeds 2500 euro winst waardoor ze nog steeds erg blij met je zullen zijn.

Het managen van advertenties voor een bedrijf kost je maar een paar uur per week. Hierdoor kan je dit makkelijk voor meerdere bedrijven gaan doen. Je begrijpt wel dat dit een erg lucratieve business is. Vandaar dat veel cursisten van Mitchell al binnen enkele maanden hun baan opzeggen.

Inhoud Agency Masterclass

Oke, je weet nu wat Mitchell jou gaat leren maar alleen nog niet hoe. Laten we eens kijken wat de opbouw van de cursus is en wat er allemaal behandeld wordt in de modules.

De training bestaat uit 7 modules. Elke module bestaat weer uit verschillende lessen. Alle lessen zijn opgebouwd uit video’s. Ik vind de video’s erg leuk om te kijken. Hierdoor heb ik de cursus snel doorlopen zonder dat het me moeite koste.

Hieronder heb ik precies de inhoud van de cursus voor je opgezet. Lees dit door zodat je een goede indruk van de inhoud van de Agency Masterclass krijgt.


Module #1: Mindset voor succes

~
Als jij een succesvolle business wil starten is een goede mindset essentieel. Zonder de juiste mindset gaat jou dit niet lukken! Vandaar dat Mitchell dan ook de eerste module volledig aan mindset besteed!

Les #1: De weg naar succes

 • Hoe zien de aankomende weken eruit voor jou.
 • Het verschil tussen succesvolle mensen en mensen die falen.
 • Het geheim om direct je doelen te behalen.
 • Waar kan ik alle resources vinden.

Les #2: Denken als een miljonair

 • Wat zijn blokkades en hoe komen deze tot stand.
 • Wat zijn de meest voorkomende geldblokkades.
 • Hoe kun je jouw blokkades verslaan.
 • Het grote verschil tussen rijke mensen en arme mensen.

Les #3: Secrets of the rich

 • Wat zijn de 5 routines die de rijke mensen toepassen?
 • Hoe krijg je ultieme focus: 4 life hacks.

Les #4: Waarom een agency starten

 • Waarom Facebook Ads de meest waardevolle skill is om te leren.
 • Waarom bedrijven staan te springen om jou in te huren.
 • Waarom het realistisch is om €1000,- tot €3000,- per klant te verdienen.

Les #5: De wiskunde achter financiële vrijheid

 • Wat jouw “freedom number” is en waarom dit belangrijk is.
 • Hoeveel klanten jij nodig hebt om financiële vrijheid te bereiken.

Les #6: Twee typen agency’s

 • Waarom één type zal leiden tot een burn-out en het andere tot ultieme vrijheid.
 • Hoe jij het juiste type klant kunt vinden om op te focussen.

Les #7: De simpele methode voor het behalen van goede resultaten

 • Het grote geheim van succesvolle ondernemers (én chefkoks).
 • Het simpele systeem voor het behalen van goede resultaten met jouw klanten.

Les #8: De Kosten Van Een Agency

 • De kosten voor het runnen van een advertentie agency.
 • Hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij deze kosten niet zelf hoeft te betalen.

Les #4: Waarom een agency starten (video)

Ik heb van Mitchell toestemming gekregen om één van zijn lessen gratis met jou te mogen delen! Bekijk de les om een goede indruk van de Agency Masterclass cursus te krijgen. Ik ben zeer te spreken over de manier waarop Mitchell les geeft. Hij praat heel rustig en duidelijk, weet alles super goed over te brengen en verteld alles op een interessante wijze. Bekijk de les en oordeel zelf! 😉

Hier ziet u Mitchell Weijerman tijdens een les

Wil jij een GRATIS training van Mitchell Weijerman?

Schrijf je dan nu in!

Ja, Stuur mij naar de GEHEIME inschrijfpagina!

Module #2: Het nieuwe paradigma

~
In deze module behandeld Mitchell het fundament van een Agency business. Dit fundament is heel belangrijk om sneller resultaten te behalen.

Les #1: Het fundament eerst

 • De simpele truc om winstgevende businessopportunities te herkennen.
 • Wat het geheime wapen is van de meest succesvolle bedrijven.

Les #2: De dood van de websites

 • Waarom traditionele websites dood zijn.
 • Het geheime wapen van de elite online marketeers en hoe jij het kunt gebruiken.

Les #3: Ken je verkeer

 • Wat de ‘verkeersthermometer’ inhoudt en hoe dit ervoor zorgt dat jij op de juiste manier communiceert.
 • Wat de 3 verschillende vormen van verkeer zijn en welke de beste is om te hebben.
 • Wat een ‘optin pagina’ is en waarom deze cruciaal is voor ons succes.

Les #4: De perfecte klantenformule

 • De perfecte klantenformule die jij kunt gebruiken voor het vinden van de juiste klanten.
 • De motor in jouw agency die ervoor zorgt dat jij altijd betalende klanten hebt.

Les #5: Jouw identiteit voor succes

 • Het gat tussen wie jij nu bent en wie jij moet worden om jouw dromen waar te maken.
 • Hoe jij jouw brein kunt herprogrammeren zodat jij gegarandeerd succes gaat behalen met jouw business.
 • Hoe jij een magneet kunt worden voor potentiële klanten.


Module #3: Attract

~
De derde module van De Agency Masterclass leert jou hoe je klanten kan aantrekken. Als je dit goed beheerst is succes gegarandeerd! Klanten betekenen immers omzet!

Les #1: Van wildvreemde naar tevreden klant

 • Hoe jij wildvreemde mensen op het internet kunt om toveren in klanten.
 • Wat het concept van een ‘klanten persona’ inhoudt en waarom dit cruciaal is voor jouw succes.
 • De simpele methode om de gedachten te lezen van de doelgroep waarvoor jij de advertenties maakt.

Les #2: Het perfecte lokaas

 • Hoe jij bergen met potentiële kopers kunt aantrekken.
 • Hoe jij er altijd zeker van kunt zijn dat jij het perfecte lokaas aan je hengel hebt.
 • Hoe jij direct zonder technische kennis of design-skills jouw perfecte lokaas in elkaar kunt zetten.

Les #3: Woorden die verkopen

 • Wat het verschil is tussen het schrijven van ‘normale’ teksten en teksten die verkopen.
 • De 7 simpele componenten van een tekst die verkoopt.
 • Hoe jij ethisch gezien de beste teksten kunt gebruiken van jouw concurrenten.

Les #4: Het Facebook platform

 • De 3 gouden regels van Facebook.
 • Waarom Facebook wil dat jij geld verdient.
 • Hoe het Facebook advertentieplatform werkt.

Les #5: Jouw succesvolle Facebook campagne

 • De 3 benodigdheden voor het runnen van een Facebook ad.
 • De anatomie van een Facebook ad.
 • De essentiële voorbereidingen voor succes.
 • Het simpele 3 stappen proces voor het lanceren van een Facebook ad.

Les #6: Pablo Picasso’s geheim.

 • Wat het geheim is van ‘Pablo Picasso’ en hoe jij dit kunt gebruiken om de beste advertenties te maken.
 • Het simpele proces om met minimale moeite winnende campagnes te lanceren.

Module #4: Capture

~
We zijn ondertussen alweer bij de vierde module aangekomen. Ik vind dit toch wel één van de leukere modules omdat je hier echt gaat leren waar het om gaat! Je gaat nu ontdekken hoe je de campagnes opzet. Alles wordt in detail uitgelegd. Dit kan niet misgaan!

Les #1: De Giacomo Casanova methode

 • Waarom internet marketing niet anders is dan jouw dating leven.
 • De magische 2-stappen formule die jij moet toepassen om bergen met klanten aan te trekken op de automatische piloot.
 • Waarom grote merken hun marketingbudget verbranden en hoe jij met een veel kleiner budget betere resultaten kunt behalen.

Les #2: De machine in elkaar zetten

 • Hoe jij jouw ClickFunnels account op de juiste manier kunt opzetten.
 • Hoe jij gebruik kunt maken van een bibliotheek met kant-en-klare funnel templates zodat jij een hoop tijd en moeite kunt besparen.

Les #3: Funnel Blueprints

 • 11 Funnel Blueprints die jij direct kunt gebruiken om resultaten te behalen met jouw klanten.
 • De simpele methode om succes te behalen door middel van deze templates.

Les #4: Wat doen alle knoppen

 • Hoe jij zo snel mogelijk bekend kunt raken met het Facebook Advertentie platform.
 • En wat alle knoppen en menuutjes binnen het advertentie platform betekenen.

Les #5: De data interpreteren

 • Hoe jij zo snel mogelijk bekend kunt raken met het Facebook Advertentie platform.
 • En wat alle knoppen en menuutjes binnen het advertentie platform betekenen.

Les #6: De kracht van de Facebook Pixel

 • De simpele strategie waarmee wij miljoenen euro’s aan online verkopen hebben gedaan.
 • Wat de Facebook pixel is en hoe deze ervoor kan zorgen dat jouw resultaten direct verbeteren.
 • Hoe jij de Facebook pixel kunt installeren in jouw funnel zodat je de gegevens van bezoekers kunt opslaan.

Les #7: Facebook Ninja Tricks

 • Hoe jij Facebook al het zware werk voor jou kunt laten doen.
 • 4 simpele Facebook ninja tricks waarmee jij altijd de beste resultaten zult behalen.
 • Hoe jij altijd de juiste marketingdoelstelling instelt zodat jouw advertenties het beste presteren.

Les #8: Jouw ads schalen naar succes

 • Wat doe je als een Facebook advertentie niet meer loopt.
 • Hoe schaal je jouw Facebook advertenties op zodat je nog meer goede resultaten kunt behalen.
 • Hoe split test je advertenties zodat je de code kunt kraken en de best presterende advertentie kunt creëren.

Module #5: Transform

~
De vijfde module behandeld een onderwerp waar de meesten veel geld laten liggen. Dat is namelijk gegevens verzamelen van mensen die je interessse hebben in jouw dienst! Als je dit goed doet kun je hun namelijk (nogmaals) benaderen met een mooi aanbod. Wat je in deze module leert gaat jou sowieso veel geld opleveren!

Les #1: The money is in the followup

 • De waarheid over email marketing en waarom de meeste bedrijfseigenaren bergen met geld op tafel laten liggen.
 • Het grote geheim om succesvol te worden met email marketing.
 • De simpele plug and play software die jij kunt gebruiken om jouw resultaten direct te verbeteren.

Les #2: Automatiseer jouw succes

 • Hoe je een pro wordt met Active Campaign.
 • Hoe je direct gebruik kunt maken van de kant-en-klare automations en templates.

Les #3: Email marketing hacks

 • Hoe jij met behulp van een inbox relatie wildvreemde mensen op het Internet kunt overhalen tot een aankoop.
 • De krachtigste e-mailmarketing hacks die direct jouw resultaten zullen verbeteren.
 • De snelste en gemakkelijkste manier om e-mailmarketing te leren.

Les #4: Train jouw klanten

 • De simpele service die jij kunt aanbieden als agency om jouw waarde en klanttevredenheid te verhogen.
 • Het 5 punten script dat jij aan jouw klanten kunt geven om hun sales te verhogen.


Module #6: Jouw eerste klanten binnenhalen

~
Jazeker! In deze module gaan we beginnen aan het echte werk, namelijk klanten binnen halen! Mitchell gaat jou leren waar je de juiste klanten vind en hoe je die zo efficiënt mogelijk kan binnen halen. Ook leert hij jou hoe je zo’n klantgesprek houd en een contract opstelt. Na het binnen halen van een klant is het natuurlijk ook belangrijk om die klant te houden. Hiervoor geeft hij in de laatste les een aantal waardevolle tips.

Les #1: Waarom sales super belangrijk is

 • Waarom is sales het belangrijkste binnen jouw eigen agency?
 • Vind jouw juiste salesmethode.
 • De juiste mindset voor sales.

Les #2: Waar vind je de juiste klanten

 • Waar vind je de juiste klanten?
 • Hoe kun je klanten aantrekken.small
 • De pixel hack om klanten binnen te krijgen.

Les #3: Hoe jij geen tijd verspilt bij ‘gatekeepers’

 • De #1 manier om geen tijd te verspillen bij “gatekeepers”.
 • De juiste mindset om te hanteren bij deze tactieken.
 • Wat zijn “strategy sessions”?
 • Fake audit tactiek.
 • Gratis trial tactiek.

Les #4: Het verkopen aan klanten

 • Mindset frames.
 • De skill van het luisteren.
 • Face-to-face contact & via Zoom.
 • Calendly.
 • Strategy Session Script.
 • Objection handling (meest voorkomende objections).
 • The follow-up.

Les #5: Klanten onboarding process

 • De offerte.
 • De afspraken.
 • Samenwerkingscontract en algemene voorwaarden.
 • Aanmeldproces voor toegang tot de Facebook Business
 • Manager.
 • 2-wekelijkse meetings.
 • De betaling via Paypro.
 • Transparantie en leren om ‘nee’ zeggen.
 • Communicatie met je klant.
 • Wat als de betaling niet binnenkomt?

Les #6: Klanten behouden.

 • De kracht van een gewoonte.
 • De 30 dagen challenge.

Module #7: Schalen

~
We zijn inmiddels aangekomen bij de laatste module. Deze module is gericht op het opschalen van je business. Mitchell gaat jou alles vertellen wat hierbij komt kijken. Inclusief het zoeken van personeel! Hoe gaaf is dat als je zover komt dat je personeel in dienst kan nemen!

Les #1: Van oprichter naar CEO

 • Hoe je van oprichter naar CEO transformeert.
 • Wat de juiste mindset van een CEO is.
 • De taken die je moet uitvoeren als CEO.

Les #2: Routine voor succes

 • Het belang van je dagelijkse routine.
 • Hoe je een routine creëert.

Les #3: Bouw een dream team

 • Waarom het belangrijk is om een team te bouwen.
 • Hoe je mensen langzaam inhuurt en snel weer ontslaat.

Les #4: De waarde van tijd

 • Je hebt maar 24 uur op een dag.
 • Money making activities.
 • De kracht van het loslaten.
 • 80/20 rule.

Les #5: Opschalen

 • Opschalen.
 • Work smart, not hard.

Les #6: Million Dollar Business

 • Hoe jij Google Drive praktisch inricht.
 • Hoe jij een Million Dollar Business opzet.

Het Agency Masterclass pakket

We weten nu wat er allemaal behandeld wordt in de cursus. Zoals je kunt zien is deze echt super compleet en wordt echt alles vanaf het begin tot het einde uitgelegd. Als jij een succesvolle Agency wilt opzetten en er echt 100% voor wil gaan gaat dit met deze cursus jou zeker lukken!

Oke, alles wat in de cursus behandeld word klinkt best interessant maar wat heb ik nu precies gekregen bij de aanschaf van de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass™

(Waarde €2997)

Bij aanschaf krijg je uiteraard de Agency Masterclass cursus. Deze cursus leert jou alles wat jij moet weten om een winstgevende facebook advertentie business op te zetten.

De traingen bestaaan uit video’s die je online kunt kijken. Hierdoor kan jij de de trainingen op je eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt!

Kant-En-Klare Marketing Campagnes

(Waarde €1997)

Jij wilt natuurlijk zo veel mogelijk bereiken met zo min mogelijk moeite en in zo min mogelijk tijd. Mitchell begrijpt dit maar al te goed dus heeft hij kant en klare templates voor jou klaar gezet. Bij aanschaf krijg jij toegang tot een bibiotheek met bewezen campagnes die je zo kan gebruiken. Dit was voor mij echt enorm waardevol!

Wekelijkse Groepscoaching

(Waarde €1997)

Alle begin is moeilijk. In het begin zal je veel vragen hebben wat uiteraard volkomen normaal is. Mitchell houdt elke weet een live groepscoaching sessie. Hierin kan jij al je vragen aan hem stellen. Ook verteld hij de laatste technieken en strategieën. Zo blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwigheden en worden jouw resultaten steeds beter!

Lifetime Toegang Tot De Exclusieve Facebook Groep

(Waarde €997)

Bij aanschaf van de Agency Masterclass krijg je ook direct toegang tot de besloten facebookgroep, Digital Agency Mastermind.

In deze facebookgroep zitten allemaal ondernemers die hetzelfde doen als jij, namelijk internet markething. Op deze pagina kan je altijd jouw vragen stellen en in contact komen met like-minded ondernemers. Dit is echt enorm waardevol en zal jouw business naar een hoger niveau tillen!

30 Dagen Klanten Challenge

(Waarde €997)

Jij hebt natuurlijk klanten nodig om een succesvolle Agency te hebben. Daarom heeft Mitchell een 30 dagen klanten challenge gemaakt.

Hierin gaat hij jou, in 30 dagen, stap voor stap uitleggen hoe je betalende klanten binnen haalt. Mitchell garandeert je dat jij binnen die 30 dagen één of meerdere betalende klanten hebt!

Het Perfecte Sales Script

(Waarde €497)

Mitchell heeft al veel sales gesprekken gevoerd. Uit deze ervaring heeft hij voor zichzelf een standaard sales script gemaakt. Dit script gebuikt hij voor al zijn gesprekken en deelt hij nu ook met jou! Door dit bewezen script zul jij de beste resultaten halen uit je sales gesprekken!

KvK Succes Checklist (NL), Ondernemersloket Checklist (BE)

(Waarde €47)

Als ondernemer moet jij je inschrijven bij de kamer van koophandel als je in Nederland woont en bij het ondernemersloket als je in Belgie woont. Mitchell heeft voor jou een succes checklist opgesteld zodat je inschrijving vlekkeloos verloopt.

Als we alles bij elkaar op tellen komen we op 9529 euro. Dit is natuurlijk een hele hoop geld. Mitchell heeft momenteel een hele mooie aanbieding lopen. Als je de gratis training van hem volgt zal hij jou aan het einde vrijblijvend een mooie aanbieding doen. Klik op de knop hieronder, schrijf je in, en krijg exclusieve korting op de Agency Masterclass!

Hier ziet u Mitchell Weijerman tijdens een les

Wil jij een GRATIS training van Mitchell Weijerman?

Schrijf je dan nu in!

Ja! stuur mij naar de geheime inschrijfpagina!

Waar voor je geld?

Nu we weten wat de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman precies in houd is het tijd om te kijken of het pakket het aanschafbedrag waard is.

Met de Agency Masterclass bied Mitchell echt een meer dan compleet pakket aan! Je krijg namelijk toegang tot de Agency Masterclass maar je krijgt er ook een hoop extra’s bij.

In de Agency Masterclass gaat hij jou in 7 modules van 43 lessen in totaal alles leren hoe jij een social media marketing agency start. De lessen bestaan uit video’s van 10 tot 90 minuten. Dit zijn actie gerichte video’s met ondersteunende tools, pdf bestanden en praktische opdrachten. Ik vond de video’s echt super interessant om te kijken. Mitchell kan echt alles super goed, duidelijk en op een interessante manier over brengen.

Ik kan wel stellen dat de cursus echt voor iedereen geschikt is. Voor zowel degenen die compleet nieuw zijn met social media marketing als degenen die er al ervaring mee hebben maar nog dat duwtje in de goede richting nodig hebben.

Naast de Agency Masterclass krijg je er ook nog een hoop extra producten bij. Deze producten geven zeker een meerwaarde om jou social marketing agency tot een succes te maken!

De bibliotheek met de kant en klare markething campagnes vind ik echt enorm waardevol. Dit bespaard echt zo enorm veel tijd en het het mooie is dat deze campagnes zich al bewezen hebben! Dit geeft jou Agency echt een vliegende start!

De wekelijkse groepscoaching is ook echt super! Mitchell geeft dan de laatste tips en tricks. Ook kan je al je vragen stellen en krijg je direct antwoord. Hierdoor sta je er niet alleen voor! Je doet het echt samen met Mitchell en alle andere cursisten. Samen sta je toch een stuk sterker dan alleen en het gaf mij echt veel motivatie om de successen van anderen te horen!

Ook krijg je toegang to de de exclusiefde Digital Agency Mastermind groep. In deze groep zijn enorm veel tips te vinden en je kan er makkelijk contact leggen met like-minded mensen. Deze facebookgroep is zeker een waardevolle toevoeging!

Door de 30 dagen klanten challenge te volgen, en daadwerkelijk in de praktijk te brengen, garandeert Mitchell dat jij binnen die 30 dagen één of meerderen kanten binnen haalt. Deze challenge was voor mij echt enorm waardevol en heeft mij echt geholpen bij het vinden van klanten!

Het sales script wat Mitchel gemaakt heeft is ook erg handig. Dit geeft goed houvast en hierdoor vergeet je geen belangrijke zaken ter sprake te brengen. Zeker in het begin is dit script erg handig!

Het inschrijven bij de KVK of het ondernemersloket is toch even een spannend moment. Mitchell heeft hiervoor een checklist opgesteld zodat je niks vergeet en het vlekkeloos verloopt. Dit vond ik een erg handig document!

Hieronder een aantal ervaringen van mensen die de Agency Masterclass hebben gevolgd

Hierdoor hoef ik niet meer voor een baas te werken.
Je krijgt een bewezen stappenplan om je business te starten.
Volg deze training als jij vrijheid voor jezelf wilt creëeren.

Bedrijven staan te springen om mij in te huren.

Aanschaffen of niet?

Waarschijnlijk ben jij helemaal klaar met elke dag van 8 tot 5 werken. Hierdoor ben je op zoek naar een andere manier om geld te verdienen waarbij je veel vrijheid hebt. Zodat je zelf je dag kan indelen en niet dat een baas dit voor je doet. Jij wilt gewoon genieten van het leven en zelf kunnen bepalen wat je doet.

Als jij zo denkt raad ik je de Agency Masterclass zeker aan! De Agency Masterclass is echt een cursus van hoogstaande kwaliteit! Met de informatie en hulp die je van Mitchell ontvangt kun je dus echt binnen een aantal maanden dusdanig veel geld verdienen dat je ontslag kan nemen bij je huidige baas! Er zijn talloze succesverhalen van mensen die deze cursus aangeschaft hebben en nu hun droomleven leiden.

Let op dat het absoluut niet vanzelf zal gaan! Als jij denkt dit wel even te doen zal het jou niet lukken! Je zal er echt 100% voor moeten gaan en tegenslagen moeten overwinnen. Daarom besteed Mitchell ook de eerste module van de Agency Materclass aan mindset. Hij gaat jou de juiste winnaars mindset aanleren zodat je ook bij tegenslagen consistent door blijft werken aan je social media marketing agency. Als jij er echt voor gaat en je door niets en niemand tegen laat houden gaat jou dit zeker lukken!

Ik begrijp dat je nog steeds een beetje twijfelt of de Agency Masterclass wel echt iets voor jou is. De aanschaf is best een grote investering. Als na aanschaf blijkt dat het toch niets voor je is, is het zonde van je geld. Of nee, tocht niet! Als jij er toch iets anders van verwacht had en niet tevreden bent over de Agency Masterclass kan je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Stuur Mitchell een mailtje en hij stort dan het volledige aanschafbedrag binnen 3 dagen terug op je rekening! Je hebt dus niets te verliezen maar alles te winnen.

Tip: Mitchell geeft een GRATIS online training waarin hij je een kijkje geeft in de Agency Masterclass! Ik raad je aan om deze training eerst te volgen voordat je de Agency Masterclass eventueel aanschaft. Klik op de groene knop hieronder om je aan te melden.

Hier ziet u Mitchell Weijerman tijdens een les

Wil jij een GRATIS training van Mitchell Weijerman?

Schrijf je dan nu in!

Ja! stuur mij naar de geheime inschrijfpagina!

Wellicht ook interessant voor jou!

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Waarschijnlijk ben je hem wel een tegengekomen in een reclame, Boyd Hoek. Die gozer die zegt dat jij binnen korte tijd bakken met geld kan verdienen. Maar je moet eerst zijn SMMB Masterclass cursus kopen van maar liefst 997 euro! Dit klink toch wel erg als oplichterij…. Is Boyd Hoek niet alleen op jou geld uit?

Lees verder

Review Amazon Next Level Opleiding (Huub Knapen)

De komst van Amazon naar Nederland is voor jou een enorme kans. Nu is het moment op jouw E-commerce business te starten op Amazon!

Huub Knapen is iemand die al een aantal jaar verkoopt via Amazon in de USA. Dit levert hem een aardig centje op. Hij verdient hier meer dan 10.000 euro per maand mee. Toch niet slecht voor een 21 jarige mbo’er.

Lees hier wie Huub Knapen is, wat de Amazon Next Level cursus precies inhoud, en uiteraard of de cursus het geld waard is.

Lees verder

Review Online geld verdienen – Startersgids

Makkelijk, snel online geld verdienen: dat is de droom van vele jongeren. Waarschijnlijk is dat ook jouw droom. Want ja, wie wil dat nu niet? Mick van Zadelhoff is dat gelukt en heeft van zijn ervaringen een e-book geschereven genaamd “De online Geld Verdienen – Startersgids”.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.