Review: Bol Masterclass van Jia Ruan, OPLICHTERIJ!?

Werkt deze methode echt of wil Jia alleen jouw geld?

Wie is nu eigenlijk die Jia Ruan? Hoogstwaarschijnlijk heb je al vaak wat over hem gehoord. Hij is in zeer korte tijd een succesvolle ondernemer geworden met zijn e-commerce business!

In deze review over de Bol Masterclass gaan we kijken of Jia Ruan betrouwbaar is, of de Bol Masterclass geen oplichterij is en je wel echt waar voor je geld krijgt!


Deel dit bericht met je vrienden!


Als jij over facebook of instagram zit te scrollen ben je ze ongetwijfeld al wel eens tegen gekomen, die filmpjes van een chinees, genaamd Jia Ruan, die jouw aansporen om zijn product, de Bol Masterclass aan te schaffen.

Door het aanschaffen van zijn Bol Masterclass zou jij eenvoudig, net zoals hem, veel geld kunnen verdienen. Jia leert jou in zijn cursus hoe je binnen een aantal maanden een succesvolle e-commerce business op start die jouw duizenden euro’s per maand gaat opleveren. Jia heeft een vlotte babbel en als je hem zo hoort zou je het bijna gaan geloven. Maar dit klinkt te mooi om waar te zijn toch?

Jij vraagt je af of de Bol Masterclass geen oplichterij is en je echt waar voor je geld krijgt.

Ik heb de proef op de som genomen en in deze review vertel ik mijn ervaringen met de Bol Masterclass, gaan we kijken of Jia Ruan betrouwbaar is en hij zijn beloftes waar maakt. Aan het einde van deze review weet je of de Bol Masterclass misschien iets voor jou is!

Als je nu geen zin of tijd hebt om deze review helemaal door te nemen raad ik je sowieso aan om je hier even aan te melden voor de gratis webinar van Jia Ruan! Jia gaat jou in dit webinar vertellen wat de Bol Masterclass precies inhoud. Hierdoor krijg je snel een goed beeld van de Bol Masterclass.

Inhoudsopgave

Wie is Jia Ruan?

Voordat we de Bol Masterclass gaan bekijken gaan we eenst eens kijken wie er nu precies achter deze cursus zit.

Jia Ruan mag nu dan een succesvol persoon zijn met aardig wat centen, vroeger was hij dat niet. Zijn leven bestond uit gamen, festivals, fitnessen en joints roken met z’n vrienden. Om geld te verdienen werkte hij als pizzabezorger.

Naast pizza’s bezorgen volgde hij een HBO studie genaamd Business Studies. Elke keer als hij sochtends in het OV zat op weg naar school zag hij chagerijnige gezichten van mensen die naar hun werk gingen. Hij begon zich af te vragen of dit is wat hij wilde, zou hij er over een aantal jaar ook zo bij zitten op weg naar zijn werk?

Toen kwam het besef bij Jia dat dit niet het pad is wat hij wilde bewandelen. Hij wist niet hoe maar er moest iets veranderen in zijn leven.

Jia ging op zoek op internet naar succesvolle mensen. Hij zag hoe zij met hun business de wereld over reisden en alle vrijheid hadden. In hun filmpjes zag hij hoe zij hun business runden met de voeten in het azuur blauwe water en een kokosnoot in hun hand. Dat is wat hij ook wilde!

Jia Ruan besloot om te stoppen met zijn opleiding en om in zichzelf te investeren. Hij kocht een cursus om zijn eigen social media agency op te starten. Hij liet een mooie website bouwen en reide door heel Nederland om klanten binnen te halen. Maar zonder succes. Hij wist geen één klant binnen te halen. Ondertussen had hij wel een hoop kosten gemaakt.

Jia had gefaald en begon weer terug te vallen in zijn oude gewoontes van feesten, gamen en fitnessen.

Eerste succes

Op een gegeven moment vroeg een vriend aan hem of hij mee wilde naar een seminar over e-commerce. Degene die de seminar gaf verdiende zo’n 10.000 euro per maand met zijn e-commerce business. Jia was overtuigd, dit wilde hij ook!

Jia kocht coaching van hem. Het was een behoorlijke investering want de begeleiding koste Jia 250 euro per uur. Jia deed precies wat hem verteld werd. In de eerste maand verdiende hij 1200 euro, in de tweede maand 6.000 euro en in de derde maand 20.000 euro! Jia kon het zelf nog niet helemaal geloven. Was dit werkelijk of was het een droom? Ja, het was echt waar! Hij had iets gevonden wat echt werkte! Jia ging elke maand meer verdienen met zijn business! Hij had de methode gevonden om niet meer voor een baas te hoeven werken en hij had alle vrijheid om de wereld rond te reizen!

De familie en vrienden van Jia merkten ook op dat hij binnen korte tijd veel geld verdiende. Uiteraard wilden zij graag weten wat hij precies deed en een aantal wilden dit ook leren.

Jia kwam erachter dat hij het heel leuk vond om andere mensen te helpen en zijn kennis over te dragen. Alleen koste de 1 op 1 begeleiding hem veel tijd. Toen kwam hij op het idee om een online cursus te maken zodat hij meerdere mensen tegelijk kon helpen.

Soms moest ik mezelf even knijpen of dit wel allemaal echt was, dit was letterlijk het leven waar ik al jaren lang over droomde!

Jia Ruan

Media aandacht

In één week tijd had hij al 100 studenten. Na verloop van tijd begonnen zijn studenten ook de resultaten te behalen die hij behaald had. Jia was hier zo enthousiast over dat hij steeds grotere plannen kreeg voor zijn cursus.

Dit succes bleef uiteraard niet onopgemerkt door de media. Hij werd door de BNN, Vice, 3FM, NRC enz. uitgenodigd om zijn verhaal te doen! Dit was ook direct gratis marketing waardoor hij weer meer bekendheid kreeg.

Bekijk de video hieronder voor de aflevering over Jia bij de BNN.

Daarnaast begon hij met het opnemen van podcasts. Jia verdiepte zich veel in mindset. Over wat hij leerde nam hij podcasts op. Doordat Jia enorm goed is in het overbrengen van kennis stond hij binnen korte tijd op de nummer één van de meest beluisterde podcasts in Nederland!

Bekijk hieronder de aflevering van de BNN over Jia Ruan!

De missie van Jia Ruan

Jia zag dat er veel vraag en interesse was naar een kwalitatief goede training om de beste versie van jezelf te worden en hierdoor financieel vrij te worden.

Jia wilde in Nederland en België een enorme impact gaan maken met zijn training. Hij besefte al snel dat hij dit niet alleen kon. Hij had een team nodig!

Doordat hij al wat bekendheid had opgebouwd trok hij gemakkelijk getalenteerde mensen aan voor voor zijn team. Hieruit is Team Unstoppable ontstaan.

Team Unstoppable

In eerste instantie was het doel van Jia mensen helpen met hun e-commerce business. Echter is zijn missie met Team Unstoppable nu behoorlijk veranderd!

Hij vind dat het traditionele educatiesysteem mensen niet leert het maximale uit hun leven te halen. Wij worden geleerd om een goede opleiding te doen en uiteindelijk hierdoor een goede baan te vinden. Om deze reden zit het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking vast aan een 9 tot 5 baan en mist de vrijheid.

Jia Ruan wil met Team Unstoppable een alternatief bieden tegen het traditionele educatiesysteem. Hij wil jou met zijn Bol Masterclass alles leren om de ultieme vrijheid te krijgen en dat in slechts 10 weken tijd!

Met de Bol Masterclass heb ik als missie om jou de ultieme vrijheid, geluk en voldoening in je leven te geven!

Jia Ruan, Team Unstoppable
Schrijf je in voor de gratis webinar!

Wat is de Bol Masterclass?

Nu we weten wie Jia Ruan is gaan we eens kijken wat de Bol Masterclass is en wat Jia allemaal belooft.

Beloftes

In minder dan 1 jaar tijd heeft Jia Ruan een miljoenen business opgebouwd met het verkopen van producten via Bol.com

Met de Bol Masterclass leert hij jou precies hetzelfde te doen. Een business opstarten die producten via Bol.com verkoopt. Hij heeft nu al zo’n 3000 studenten. Een groot gedeelte van de mensen die er echt serieus mee aan de slag gingen hebben binnen een aantal maanden hun baan kunnen opzeggen! Als jij precies doet wat Jia jou verteld en je er echt 100% voor gaat kan ik je garanderen dat jij ook deze successen zult behalen!

De training bestaat uit video’s die 45 tot 90 minuten duren. Al deze video’s zijn online te bekijken waardoor je de cursus op je eigen tempo waar en wanneer je maar wilt kunt bekijken.

Jia begint echt vanaf de basis met zijn training. Het is dus niet erg als je nog niks geen basiskennis hebt en nu nog geen idee hebt hoe het allemaal werkt. Jia legt echt alles stap voor stap uit. Je hoeft zijn stappen alleen maar te kopieren en uit te voeren. De Bol Masterclass is dus geschikt voor iedereen! Man, vrouw, jong, oud, ervaren of onervaren, het maakt allemaal niks uit! De Bol Masterclass is zelfs geschikt voor jou als je nog onder de 18 bent. Wel zul je voor verschillende dingen schriftelijke toestemming van je ouders moeten krijgen.

De Bol Masterclass is gemaakt met één doel. Jou zo snel mogelijk naar een zo groot mogelijk succes brengen! Jia heeft als doel om jou de mogelijkheid te geven om je baan op te zeggen en de ultieme vrijheid te gaan ervaren, net zoals hijzelf nu doet!

De Bol Masterclass bestaat niet uit saaie lappen tekst waar je niet doorheen weet te komen maar uit super interessante praktische filmpjes. Jia doet precies voor wat je moet doen. Je hebt alleen maar zijn stappen te kopiëren. Hoe makkelijk wil je het hebben!?

Jia heeft nu al meer dan 3000 studenten in zijn Bol Masterclass zitten. Vanuit deze studenten krijgt hij dagelijks tallozen succesverhalen te horen. Met de Bol Masterclass heeft hij een van de beste track-records behaald van Nederland en Belgie op het gebied van online cursussen!


Hier een aantal succesverhalen van de cursisten!


Jia staat echt volledig achter zijn Bol Masterclass. Hij wil alleen maar 100% tevreden klanten. Hij is ervan overtuigd dat zijn cursus enorm waardevol is waardoor hij een 14 dagen niet goed, geld terug garantie durft te geven! Eigenlijk heb je dus niets te verliezen als je de cursus koopt. Als jij niet de gewenste resultaten haalt krijg je gewoon je geld terug.

Voldoet de Bol Masterclass niet aan je verwachting? Geen probleem, stuur mij binnen 14 dagen na aanschaf een mailtje en ik stort het geld direct terug op je rekening!

Jia Ruan

Hoe werkt het businessmodel van de Bol Masterclass?

Jia Ruan heeft met de Bol Masterclass maar één doel voor ogen, jou zo snel mogelijk geld laten verdienen! Jia Ruan gaat jou leren hoe je binnen korte tijd een winstgevend e-commerce bedrijf opstart maar wat is het business model eigenlijk? Hoe ga je hiermee geld verdienen? Hieronder heb ik voor jou heel beknopt opgesomd hoe het business van de Bol Masterclass werkt.

 1. Jij gaat je inschrijven bij de KvK (Kamer van Koophandel).
 2. Vervolgens ga jij een zakelijke rekening openen bij een bank.
 3. Jij gaat een zakelijk verkoopaccount aanmaken op Bol.com.
 4. Nu ga je op zoek naar goedlopende producten op Aliexpress.
 5. Vervolgens ga je de producten opzoeken op Alibaba zodat je rechtstreeks met de fabrikanten in contact komt.
 6. Jij gaat onderhandelen met de fabrikanten om de producten tegen een zo goed mogelijke prijs in te kopen.
 7. Jij gaat het product verkopen via het platform van Bol.com.
 8. De logistiek ga je laten verzorgen door Bol.com zodat jij je niet bezig hoeft te houden met verzenden en klantenservice.
 9. Jij gaat nu kijken welke producten het beste verkopen en haalt de mindere producten uit je assortiment.
 10. Voor de beste producten ga jij een eigen merk maken.
 11. Vervolgens ga jij je business opschalen.

Dit is in hoofdlijnen wat Jia Ruan jou gaat leren. Jia heeft zelf met dit business model in een jaar tijd meer dan een miljoen omzet weten te realiseren. Niet alleen Jia is het gelukt om met dit business model een veel geld te verdienen. De cursisten met de juiste mindset en doorzettingsvermogen hebben ook deze resultaten behaald. Vince Ruiter is er hier één van.

Unstoppable podcast met Vince Ruiter

Vince Ruiter is zo succesvol met e-commerce geworden dat Jia hem in zijn team wilde hebben! Vince werkt nu ook voor Unstoppable en helpt Jia met het coachen van de cursisten. Jia heeft samen met hem een podcast opgenomen. Ik vind deze podcast erg inspirerend om het verhaal van Vince te horen. Ik raad je echt aan om deze podcast eens te luisteren! Ook leer je direct Jia Ruan beter kennen. Jia is erg open en eerlijk over zijn verhaal!

Inhoud Bol Masterclass

Oke, nu duidelijk is wat Jia jou gaat leren gaan we eens kijken hoe hij dit gaat doen. Het is nu tijd om de opbouw van de Bol Masterclass te bekijken en wat er zoal behandeld wordt.

De training bestaat uit 8 modules. Elke module bestaat weer uit verschillende lessen. Alle lessen bestaan uit actiegerichte video’s met alleen nuttige en keiharde informatie. De video’s zijn erg leuk om te kijken en Jia kan de boodschap erg duidelijk en interessant over brengen. Ook geeft Jia in de filmpjes jou leuke en nuttige opdrachten mee waardoor je ook direct hetgeen wat je geleerd hebt gaat toepassen! Ik vond de cursus erg leuk en interessant om te volgen waardoor ik hem in korte tijd volledig had doorlopen.

Hieonder heb ik precies de inhoud van de cursus voor je opgezet. Lees dit door zodat je een goede indruk van de inhoud en opbouw van de Bol Masterclass krijgt.


Module #1: Welcome to the winning team

~
Als jij een succesvolle business wil starten is een goede mindset essentieel. Zonder de juiste mindset gaat jou dit niet lukken! Vandaar dat Jia dan ook de eerste module bijna volledig aan mindset besteed!

Les #1: De weg naar succes

In de eerste les geeft Jia jou een volledig overzicht van de gehele cursus. De essentiële punten waar jij op moet focussen om resultaten te behalen. Deze video is cruciaal om te kijken voor de weg naar succes.

 • De verwachtingen van het programma
 • Het zicht van de adelaar
 • De huisregels
 • Wat wij verwachten van jou
 • Failure mindset

Les #2: Het voertuig naar vrijheid

Wij handelen al duizenden jaren maar de laatste jaren is er veel veranderd. Het internet heeft gezorgd voor nieuwe kansen waar we van moeten profiteren!

 • The New Way Of Trading
 • The Big Opportunity
 • Survival Of The Fittest
 • The Vehicle

Les #3: The new paradigm

In deze les gaat Jia jou echt wakker schudden. Hij gaat je leren hoe je uit het systeem kunt stappen waar bijna alle mensen in vast zitten. Je kunt het systeem voor jou laten werken als je het slim aanpakt.

 • The Awakening
 • Laat Het Systeem Voor Jou Werken
 • Work Smart Not Hard
 • Early Adopters

Les #4: De 100K mindset

Voordat je daadwerkelijk een 100K business kunt bouwen moet je geloven dat het realistisch is. De denkpatronen van iemand die weinig verdient vergeleken een multi-miljonair zijn compleet verschillend. In deze video gaat Jia jouw grenzen verleggen!

 • Hoe kun je groter denken?
 • The Mirror
 • De huisregels
 • Eigenschappen Van De 100K Mindset

Les #5: Quest unlocked

In deze les gaan de eerste stappen genomen worden! Jia gaat je helpen bij het inschrijven bij de KVK. Een zakelijke rekening openen en een zakelijk verkoopaccount aanmaken op Bol.com

 • Wat jouw “freedom number” is en waarom dit
 • Law Of Courage
 • Inschrijven Als Ondernemer
 • Zakelijke Rekening Openen
 • Zakelijk Verkopersaccount bol.com Aanmaken
 • Hoe Je Starters-angst Kunt Overwinnen

2 gratis lessen uit module #1 van de Bol Masterclass

Ik heb van Jia toestemming gekregen om twee van zijn lessen gratis met jou te delen! Bekijk deze om een indruk te krijgen hoe de lessen in de Bol Masterclass eruit zullen zien. Ik ben zeer te spreken over de manier waarop Jia les geeft. Hij praat duidelijk en vol enthousiasme! Hij weet alles super goed over te brengen en verteld alles op een interessante manier. Bekijk de lessen en oordeel zelf! 😉

Les #1: De weg naar succes (video)

Les #4: De 100K mindset (video)

Jia Ruan van Unstoppable

Wil jij een GRATIS training van Jia Ruan?

Schrijf je dan nu in!

Ja, Stuur mij naar de GEHEIME inschrijfpagina!

Module #2: Ground zero

~
In deze module van de Bol Masterclass gaat Jia met jou de basis leggen van je e-commerce onderneming. Hij gaat uitleggen hoe het concept precies werk en hoe jij de beste producten kunt vinden om te gaan verkopen!

Les #1: E-commerce 101

In deze les gaat Jia jou uitleggen wat het E-commerce concept eigenlijk is. Wat is een platform en hoe gaan we dit exact uitvoeren. In deze les leer je de lingo die gebruikt word door de hele cursus.

 • Wat is E-Commerce?
 • Wat is een Digitaal Platform?
 • Wat is een White Label product en een Private Label product?

Les #2: Het Business Model

Deze les gaat Jia jou het business model vanuit een helicopter view uitleggen. Hij gaat jou exact vertellen hoe het business model werkt.

 • Wat is de Markt?
 • Hoe kun je op de Markt inspelen?
 • Het Business Model helicopter-view

Les #3: De Platformen

Jia gaat uitleggen hoe je goed verkoopende producten kunt vinden voor je business!

 • Waarom je gebruik moet maken van Platformen?
 • Bol.com
 • Amazon
 • AliExpress
 • AliBaba
 • AliBaba vs AliExpress

Les #4: Gebruik Maken Van Bol.com

Aan het einde van de tweede module van de Bol Masterclass gaat Jia jou uitleggen hoe je slimmer kunt werken door je taken uit te besteden aan bol.com door “LvB”.

 • De Juiste Mindset
 • Logistiek via Bol
 • Aanmelden voor LvB


Module #3: The goldmine

~
In deze module gaat Jia jou echt de skills leren om met jou buisiness een high income te realiseren. Hoe vind je de juiste procucten waar veel vraag naar is? Welke producten ga je doorverkopen en hoe ga jij je concurrentie verslaan? Dit is echt een uitdagende modele! In de lessen zit zoveel informatie dat ik de video’s verschillende keren heb moeten kijken om alle informatie tot mij te nemen.

Les #1: Het geschikte product

In deze les legt Jia heel specifiek uit welke producten geschikt zijn om te verkopen maar vooral welke producten vooral niet!

 • Wat voor soort categorieën en producten moet je vermijden?
 • Op wat voor soort producten gaan wij focussen?
 • Welke producten zijn geschikt voor LvB?

Les #2: Listings Op Bol.com

Jia legt in deze les uit wat een listing is en wat EAN codes zijn. Wat het verschil is tussen een private label en een white label product. En hoe je een hogere winstmarge op het product krijgt.

 • Wat is een listing?
 • Wat zijn EAN codes?
 • Voorbeelden van White Label producten & Private Label producten
 • Waarom moet je jouw eigen listing maken?

Les #3: De Optimale Listing

In deze les leer je hoe je een optimale listing maakt zodat klanten bij jou kopen in plaats van de concurrent. Wat de beste keywords zijn om jou product te verkopen. Dit is een psychologisch spelletje en je leert hier de basis van consumer marketing.

 • Keywords op bol.com
 • Waarom je listing optimaal moet zijn
 • Zo moet je listing worden

Les #4: The Ultimate Research

Dit is de core van de hele research. In deze les leer je letterlijk het hele stappenplan wat Jia gebruikt. Het is een flinke les waar je alleen maar waardevolle content achter elkaar krijgt. Als laatste doe hij een korte terugblik naar alles wat je in de afgelopen lessen geleerd hebt.

 • 3 Essentiële Vragen Om Te Meten
 • Hoeveel vraag is er naar jouw product en hoe je hier kunt achterkomen
 • Sam Walton Strategy
 • Versla je concurrenten
 • Total Recall

Module #4: Artificial intelligence

~
We zijn ondertussen alweer bij de vierde module aangekomen. In deze module behandeld Jia de formule tot succes! Hij gaat jou vertellen wat het geheim is achter het grootste e-commerce bedrijf te wereld, namelijk Amazon! Jia gaat uitleggen hoe jij de juiste leveranciers vind voor jou producten en hoe je vooraf de marges kan berekenen op jou producten. Ik vind dit een erg hele leuke module omdat we hier echt gaan beginnen met het inkopen van de producten!

Les #1: DNA Voor Succes

In deze les behandeld Jia het formule voor succes en kijkt hij naar de werkwijze van Warren Buffett. Als laatste gaat Jia jou helpen met het aanvragen van zakelijke betaalmethodes voor jouw eerste order.

 • De succes formule
 • Outwitting The Devil
 • The E-Commerce Flywheel
 • Zakelijke Betaalmethodes Aanvragen

Les #2: Data Verzamelen

Jia legt in deze les uit hoe je op basis van data de beste producten uit jou assortiment kunt vinden. Als jij die producten gevonden hebt gaat hij uitleggen wat we hiermee gaan doen om meer omzet te kunnen maken.

 • Wat verstaan we onder testen?
 • Hoe moet je testen?
 • Actie ondernemen op basis van data

Les #3: De Juiste Leverancier Vinden

Waar moet jouw leverancier aan voldoen? In deze les leert Jia jou onderhandelen met de leverancier zodat je het product tegen de beste prijs inkoopt!

 • Aan welke eisen moet een leverancier voldoen
 • Het eerste contact met de leverancier
 • Onderhandelen over de order
 • Verzendkosten

Les #4: The Golden Calculator

In deze les leert Jia hoe jij de marges op een product kunt berekenen. Dit is uiteraard één van de belangrijkste dingen, want hier doen we het voor toch?

 • Wat kost verkopen op bol?
 • Marges
 • De Golden Calculator

Module #5: Showtime

~
De vijfde module staat in het teken van het daadwerkelijk bestellen van jou producten! Nu begint het echte werk! Jia behandeld ook hoe je de producten kunt toevoegen aan Bol.com en hoe je de logistiek kunt regelen. In deze module komt al het geleerde samen en nu gaat het echt beginnen! It’s showtime!

Les #1: De Investering Maken

In deze les ga je de producten die je al eerder geselecteerd had daadwerkelijk inkopen. Jia laat je de mogelijkheden zien en geeft advies op welke manier jij de producten zo snel en goedkoop mogelijk in huis kan hebben.

 • Investor mindset
 • Waar je product aan moet voldoen
 • Air vs Sea shipping
 • De betaalmethodes
 • Hoe zit het met de invoerrechten

Les #2: Product Online Zetten

Jia legt in deze les uit hoe jij je product toe voegt aan het assortiment van Bol.com. Hier heeft je product onder andere een EAN code voor nodig. Jia laat ook zien hoe je deze aanvraagt.

 • Waar kun je GS1 EAN codes kopen
 • Hoe meld je jouw product aan bij je assortiment

Les #3: Logistiek Via Bol

Jia gaat je laten zie hoe je de logistiek van jou producten door Bol.com kan laten doen. Hierdoor gaat Bol.com jou 90% van het werk uit handen nemen! LvB staat voor Logistiek via Bol.com 😉

 • Recap
 • Producten omzetten naar LvB
 • Componenten van een LvB zending aanmaken
 • LvB zending aanmaken
 • Versturen van huis naar bol.com magazijn

Module #6: Monk like patience

~
Module 6 heeft maar één video! Jij hebt je producten op Bol.com geplaatst. Nu is het wachten op de eerste resultaten van je testproducten! Jia adviseert om ongeveer een week te wachten en absoluut niet verder te gaan. Na een week ga je kijken welke producten er goed lopen. Dit is heel belangrijk omdat je echt alleen maar goedlopende producten wilt gaan verkopen. Nu je weet wat jouw best lopende producten zijn gaat Jia jou in de volgende module uitleggen wat je met deze producten moet gaan doen om meer verkopen te gaan realiseren!


Module #7: The next Apple

~
Nu jij een aantal goedlopende producten hebt is het tijd voor de volgende stap namelijk het creëren van een eigen merk! Door het hebben van een eigen merk onderscheid je je van de de rest en kun je hogere winstmarges op het product krijgen. Jia gaat jou in deze module stap voor stap eenvoudig uitleggen hoe je dit allemaal doet! Hoe gaaf is dat als jij straks echt een eigen product hebt met jouw merknaam erop?!

Les #1: De basis van private labelen

In deze les gaat Jia jou introduceren tot het concept private label. Op de lange termijn is het essentieel om een private label te starten. Dit geeft jouw business echt een boost!

 • Wat is private label
 • Wat gebeurt er als je nooit omschakelt naar private labeling
 • Wanneer schakel je om naar private labeling

Les #2: Jouw brand creëren

Jia legt in deze les uit hoe jij het perfecte merk kunt creëren voor jouw product!

 • Eigenschappen van een goede brand naam
 • Componenten van een private label
 • Jouw private label creëren
 • Hoe gebruik je Fiverr voor designs
 • Hoe kan je jouw leverancier gebruiken voor private label

Les #3: Merkregistratie

Bij een private label hoort natuurlijk merkregistratie. Jia legt stap voor stap uit hoe je dit doet!

 • Wat is merkregistratie?
 • Hoe kun je stap voor stap je merk registreren?

Les #4: De Omschakeling

Nu is het tijd om je white label product om te schakelen naar een private label product. In deze video legt Jia alle aanpassingen stap voor stap voor je uit! Je hebt alleen zijn stappen te kopiëren!

 • De componenten die je moet aanpassen
 • Hoe moet je het aanpassen

Module #8: 10x time

~
Oke, je hebt een aantal goedlopende producten met jouw eigen merknaam erop. Nu is het tijd om je business op te schalen! Je verdient al een leuk extraatje met je producten maar nu is het tijd om echt financieel vrij te worden! Jia gaat jouw in deze module de tips geven om echt financieel vrij te worden en van jouw business een miljoenen business te maken!

Les #1: 7 Figure Mindset

Jia gaat jou in deze les introduceren met de 7 figure mindset. Dit gaat jouw business drastisch veranderen. Met deze tools ga jij grootse successen behalen in je leven!

 • Wat is het geheim voor de 7 figure mindset?
 • Bescherm jouw superkracht
 • De opoffering om een winnaar te worden
 • Je dagelijkse oorlogsplan

Les #2: 10X Finances

Van huis uit heb je waarschijnlijk gehoord dat je alleen moet lenen voor het kopen van een huis. Jia gaat jou wat anders vertellen! Hij gaat vertellen waarom het lucratief is voor jou om te gaan lenen. Jia legt je het hefboom effect uit en hoe je met deze strategie meer geld kunt verdienen.

 • Wanneer maak je gebruik van een lening en wat zijn de voordelen
 • Het hefboom effect
 • Bij welke instanties kun je een lening aanvragen

Les #3: Traffic

Hoe krijg jij meer mensen bij jouw product? Juist! door te adverteren. Jia gaat jou in deze les uitleggen hoe je winstgevende advertenties op facebook kunt maken!

 • Wat is traffic en waarom het essentieel is voor jouw business
 • Wanneer maak je gebruik van traffic
 • De verschillende vormen van traffic
 • Jouw avatar samenstellen
 • De 5 simpele stappen om de perfecte advertentie te maken
 • Belangrijke data om naar te kijken

Les #4: Forwarding Service

Jia legt je in deze les uit hoe je kunt besparen op de verzendkosten met een zogenaamde forward service zodat je winstamarge hoger wordt!

 • Voordelen van forwarding
 • Hoe vind je een forwarder
 • Het inkoopproces

Les #5: Bouw je dreamteam

In deze laatste les van de Bol Masterclass gaat Jia jou uitleggen hoe je mensen vind om voor jouw bedrijf te werken. Jia geeft jou de principes door die hij in zijn eigen bedrijf toe past!

 • Van de S naar de B kwadrant
 • Hoe vind je de juiste teamplayers
 • Hoe ga je om met personeel

Wat krijg je bij aanschaf van de Bol Masterclass?

Nu we weten wat er allemaal behandeld wordt in de cursus is het tijd om te kijken wat we allemaal krijgen bij aanschaf van de Bol Masterclass. Uiteraard krijg je toegang tot de cursus zelf maar Jia geeft jou nog verschillende extra’s. Deze zijn ter ondersteuning van de cursus zelf. Hieronder staat opgesomd wat jij zoal krijgt bij aanschaf van de Bol Masterclass.

De Bol Masterclass™

(Waarde €2997)

Bij aanschaf krijg je uiteraard toegang tot de Bol Masterclass cursus. Deze cursus leert jou alles om een winstgevende webshop op bol.com te starten. Jia leert jou ook een compleet nieuwe manier van denken zodat je overal kansen begint te zien.

De trainingen bestaan uit video’s die je online kunt kijken. Hierdoor kan jij de de trainingen op je eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt!

Wekelijkse Groepscoaching

(Waarde €997)

Alle begin is moeilijk. In het begin zal je veel vragen hebben wat uiteraard volkomen normaal is. Jia houdt elke weet een live groepscoaching sessie. Hierin kan jij al je vragen aan hem stellen. Ook verteld hij de laatste technieken en strategieën. Zo blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwigheden en worden de resultaten steeds beter!

Lifetime TRIBE™ Membership

(Waarde €997)

Bij aanschaf van de Bol Masterclass krijg je ook direct toegang tot de exclusieve support community ‘The Tribe’.

In deze facebookgroep zitten allemaal ondernemers die hetzelfde doen als jij, namelijk ondernemen op Bol.com. Op deze pagina kan je altijd jouw vragen stellen en in contact komen met like-minded ondernemers. Dit is echt enorm waardevol en zal jouw business naar een hoger niveau tillen!

De Golden Calculator

(Waarde €297)

De golden calculator tool gaat jou veel tijd besparen. Met deze tool kun je van te voren heel eenvoudig uitrekenen hoeveel winst je op een product maakt. Deze tool bespaard een hoop tijd en kostbare fouten. Je berekend hierme eenvoudig of een product interessant is om te gaan verkopen.

Het leveranciers script

(Waarde €197)

Uiteraard wil jij alleen de beste leveranciers. Jia heeft voor jou een script opgesteld waarmee jij alleen hoogwaardige leveranciers krijgt en je producten tegen de beste prijs in koopt. Dit script is echt enorm waardevol en scheelt een heleboel hoofdpijn en moeite.

The Knowledge Vault 

(Waarde €997)

The “Knowlegde Vault” bestaat uit een verzameling van niet eerder gepubliceerde bonus trainingen. In deze trainingen geeft Jia jou extra tips om sneller succes te behalen met jouw webshop!

Meetups & exclusieve uitnodigingen

(Waarde €997)

Door de Bol Masterclass aan te schaffen krijg je ook exclusieve toegang tot meetups en events. Jia organiseert regelmatig events waar hij de laatste tips en tricks geeft! De events zijn heel leerzaam en en motiverend om door te gaan met je business. Bij deze events ven je ook omringd door like-minded mensen. Hierdoor kun je leren van elkaar en ga je nog sneller succes behalen met jou business!

KvK Succes Checklist (NL), Ondernemersloket Checklist (BE)

(Waarde €47)

Als ondernemer moet jij je inschrijven bij de kamer van koophandel als je in Nederland woont en bij het ondernemersloket als je in Belgie woont. Jia heeft voor jou een succes checklist opgesteld zodat je inschrijving vlekkeloos verloopt.

Tip!!

Als we alles bij elkaar op tellen komen we uit op 7525 euro. Dit is natuurlijk een hele hoop geld. Maar er is een manier om de cursus veel goedkoper te krijgen! Als je de gratis training van Jia volgt krijg je aan het einde vrijblijvend een mooie aanbieding met veel korting. Klik op de knop hieronder, schrijf je in op de geheime inschrijfpagina, en krijg exclusieve korting op de Bol Masterclass!

Jia Ruan van Unstoppable

Wil jij een GRATIS training van Jia Ruan?

Schrijf je dan nu in!

Ja! stuur mij naar de geheime inschrijfpagina!

Waar voor je geld?

Nu we weten wat je precies krijgt bij aanschaf van de Bol Masterclass gaan we eens kijken of het pakket het aanschafbedrag waard is.

Met de Bol Masterclass bied Jia echt een meer dan compleet pakket aan! Je krijg namelijk toegang tot de Agency Masterclass maar je krijgt er ook een hoop ondersteunende extra’s bij.

In de Bol Masterclass gaat Jia jou in 8 modules alles leren hoe jij een winstgevende webshop via Bol.com start. De lessen bestaan uit video’s van 60 tot 90 minuten. Dit zijn actie gerichte video’s met ondersteunende tools, pdf bestanden en praktische opdrachten. Ik vond de video’s echt super interessant om te kijken. Jia legt alles super goed, duidelijk en vol enthousiasme uit! Jia kon echt super goed mijn aandacht bij de les houden omdat hij alles op een praktische manier uit legt.

Ik kan wel stellen dat de Bol Masterclass echt voor iedereen geschikt is. Voor zowel degenen die compleet nieuw zijn met producten verkopen via Bol.com als als degenen die er al ervaring mee hebben maar nog wel een duwtje in de goede richting nodig hebben.

Bij aanschaf van de Bol Masterclass cursus geeft Jia jou er nog een hoop extras bij. Al deze producten geven zeker een meerwaarde om jouw Bol.com webshop tot een groot succes te maken!

De weekelijkse groepstraining vond ik echt enorm waardevol. Jia geeft jou tijdens deze trainingen de laatste tips en tricks. Ook kan je dan al je vragen stellen en krijg je direct antwoord. De deze groepstrainingen sta je er niet alleen voor maar doe je het echt samen met Jia en alle andere cursisten. Samen sta je toch een stuk sterker dan alleen en het gaf mij echt veel motivatie om de successen van anderen te horen!

Ook krijg je toegang tot de Tribe. Dit is een facebookgroep alleen voor studenten Bol Masterclass. In deze groep zijn enorm veel tips te vinden en je kan er makkelijk contact leggen met like-minded mensen. Deze facebookgroep is zeker een waardevolle toevoeging!

De golden calculator is een erg handige tool. Hiermee kan je eenvoudig uitrekenen wat de winstmarge op een product zal zijn. Uiteraard is dit erg handig om te weten voordat je een product daadwerkelijk gaat inkopen. Het gaat uiteindelijk natuurlijk allemaal om de winst. De golden calculator heeft mij echt veel tijd bespaard en daarnaast heeft het mij ook voor veel fouten bewaard. Als je de winstmarge zelf moet uitrekenen is de kans erg groot dat je een kostenpost over het hoofd ziet. Met de golden calculator van Jia vergeet je in ieder gaval niets en weet je precies je winstmarge!

Bij aanschaf van de Bol Masterclass krijg jij ook het leveranciers-script. Dit is een script wat Jia zelf ook gebruikt. Hiermee vind je eenvoudig de beste leveranciers voor jouw producten. Ik vind dit een erg handig omdat Jia jou precies verteld waar je op moet letten en wat je zoal moet afpreken met je leveranciers. Door dit script te gebruiken voorkom je een heleboel beginnersfouten. Jia heeft namelijk heel veel beginnersfouten gemaakt en wil jou hiervoor behoeden!

The “Knowlegde Vault” bestaat uit een verzameling van bonus trainingen. In deze trainingen geeft Jia jou extra tips om sneller succes te behalen met jouw webshop! Hier zaten voor mij een aantal heel waardevolle tips tussen!

Ook krijg je toegang tot tot meetups en events van Jia. Hij organiseert regelmatig events waar hij de laatste tips en tricks geeft! De events zijn heel leerzaam en en motiverend om door te gaan met je business. Bij deze events ben je omringd met like-minded mensen wat jou business echt een boost zal geven. Van je “medestrijders” kun je veel leren! De events van Jia zijn echt een aanrader!

Om te kunnen verkopen via Bol.com moet je ingeschreven staan bij de KVK of het ondernemersloket. Dat is toch even een spannend moment. Jia heeft hiervoor een checklist opgesteld zodat je niks vergeet en het vlekkeloos verloopt. Dit vond ik een erg handig document!

Ik kan je garanderen dat de Bol Masterclass een cursus van hele hoge kwaliteit is die zijn geld meer dan waard is!

Hieronder een aantal ervaringen van mensen die de Bol Masterclass gevolgd hebben

Aanschaffen of niet?

Waarschijnlijk ben jij helemaal klaar met elke dag van 8 tot 5 werken. Je baas bepaald voor een groot deel hoe jouw leven eruit ziet. Zowel financieel gezien als qua vrije tijd. Je baas verwacht je elke dag op het bedrijf, ook op het moment dat jij liever iets anders zou doen. Jij wilt gewoon meer vrijheid! Hierdoor ben je op zoek naar een andere manier om (veel) geld te verdienen en waarbij je alle vrijheid hebt. Waarbij je betaald wordt naar je inzet en je zelf je dag kan indelen. Jij wilt gewoon genieten van het leven en zelf je dag kunnen indelen.

Als jij zo denkt raad ik je de Bol Masterclass zeker aan! Jij bent toe aan een grote verandering in je leven en wilt hier 100% voor gaan! Als jij je niet herkend in bovenstaande is de Bol Masterclass waarschijnlijk niet geschikt voor jou en kun je beter de rest van je leven voor een baas blijven werken.

De Bol Masterclass is echt een cursus van hoogstaande kwaliteit! Zowel de opbouw als het informatie gehalte is zeer goed. Jia reikt jou echt alle informatie en hulpmiddelen aan om jouw webshop via Bol.com tot een succes te maken! Als jij serieus met de cursus aan de slag gaat zijn er hele mooie resultaten mogelijk! De talloze succesverhalen getuigen hiervan. Deze mensen hebben ontslag kunnen nemen bij hun huidige baas omdat ze meer dan voldoende inkomsten hadden met hun Bol.com webshop!

Let op dat het absoluut niet vanzelf zal gaan! Met achterover zitten zal jou het echt niet gaan lukken. Je zal er echt 100% voor moeten gaan en tegenslagen moeten overwinnen. Daarom besteed Jia ook de eerste module van de Bol Masterclass aan mindset. Hij gaat jou de juiste winnaars mindset aanleren zodat je ook bij tegenslagen consistent door blijft werken aan je doelen. Als jij er echt voor gaat en je door niets en niemand tegen laat houden gaat jou dit zeker lukken! Je moet minimaal 2 uur per dag van je tijd investeren in de Bol Masterclass om dit tot een succes te maken.

Ik begrijp dat je nog steeds een beetje twijfelt of de Bol Masterclass wel echt iets voor jou is. De aanschaf is best een grote investering alhoewel je deze er binnen twee maanden makkelijk uit kan hebben. Als na aanschaf blijkt dat het toch niets voor je is, is het uiteraard zonde van je geld. Of nee, tocht niet! Als jij er toch iets anders van verwacht had en niet tevreden bent over de Bol Masterclass kan je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Stuur Jia een mailtje en hij stort dan het volledige aanschafbedrag binnen 3 dagen terug op je rekening! Je hebt dus niets te verliezen maar alles te winnen.

Tip: Jia geeft een GRATIS online training waarin hij je een kijkje geeft in de Bol Masterclass! Ik raad je aan om deze training eerst te volgen voordat je de Bol Masterclass eventueel aanschaft. Klik op de groene knop hieronder om je aan te melden.

Jia Ruan van Unstoppable

Wil jij een GRATIS training van Jia Ruan?

Schrijf je dan nu in!

Ja! stuur mij naar de geheime inschrijfpagina!

Wellicht ook interessant voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.