Review: Crypto Masterclass van Patrick en Derek (AllesOverCrypto.nl)

Waar voor je geld?

Je kent de verhalen vast wel van mensen die miljonair geworden zijn met Bitcoins of andere cryptomunten. Patrick en Derek van AllesOverCrypto.nl bieden een Crypto Masterclass cursus aan waarin ze jou leren beleggen in crypto! Ik heb de cursus aangeschaft en zal in deze eerlijke en onafhankelijke review beoordelen of de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto wel echt jouw geld waard is?

Voordat ik de Crypto Masterclass aangeschaft had, heb ik gezocht naar reviews. Het viel mij op dat ik geen enkele slechte beoordeling kon vinden. Alle reviews waren positief. Dit wekte toch een beetje mijn argwaan, zou het product echt zo goed zijn? Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar of zouden ze zelf al deze positieve berichten geschreven hebben? Krijg je met de Crypto Masterclass cursus waar voor je geld? Ik heb de Crypto Masterclass aangeschaft en zal je er alles over vertellen. Dit is echt een onafhankelijke een eerlijke review!

Gratis e-book met 12 crypto tips ontvangen?

Vul dan hieronder je naam en email adres in en krijg het e-book gratis toegestuurd!

Wil jij een GRATIS Bitcoin training van Patrick en Derek?

Inhoudsopgave

Wie zijn de mensen achter deze cursus?

Als we de website AllesOverCrypto.nl moeten geloven is de Crypto Masterclass opgezet door twee mannen, namelijk Derek Westra en Patrick Suiker. Maar bestaan deze mensen wel echt en zijn het geen fictieve personen? Zijn Derek Westra en Patrick Suiker geen oplichters? Na wat rond zoeken op het internet ben ik ervan overtuigd dat het ze echt bestaan.

Derek Westra

Derek Westra van allesovercrypto.nl

Derek heeft gedragseconomie & speltheorie gestudeerd aan de vrije universiteit van Amsterdam. Hij vindt de psychologie achter onze economie enorm interessant. In 2013 kwam hij voor het eerst in aanraking met crypto. Hij was er meteen van overtuigd dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen. “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom” aldus Derek. Sinds 2013 richt hij zich fulltime op het onderzoeken van blockchain en cryptocurrencies.

Patrick Suiker

Patrick Suiker van allesovercrypto.nl

Patrick heeft Entrepeneurship gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Een ander woord voor Entrepeneurship is ondernemerschap.  In 2013 is hij dankzij Litecoin geïnteresseerd geraakt in crypto. Sinds die tijd die tijd is hij fulltime actief in deze business. Met de cursus wil hij zijn kennis overbrengen op de rest van Nederland. Hij ziet enorme kansen in de blockchain technologie. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie.

Wat beloven ze?

Het allereerste wat we lezen is:

Wil je niet wéér de enorme stijgingen van Bitcoin en cryptocurrency’s mislopen? Ben je wel van plan om te investeren, maar heb je echt geen idee waar je moet beginnen? Leer hoe ook jij veel geld kan verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten!

AllesOverCrypto.nl

Waarschijnlijk wil je de cursus aanschaffen om te leren hoe je geld kunt verdienen met crypto. Bovenstaande is dus precies wat we willen. Laten we eens kijken wat ze zoal nog meer beloven.

Niet goed, geld terug!

Derek en Patrick staan voor 100% achter hun product. Ze geven namelijk een niet goed geld terug garantie:

Als jij na 14 dagen bedenktijd vindt dat deze cursus er niet voor heeft gezorgd (of gaat zorgen) dat je alles snapt om succesvol met crypto extra geld te kunnen verdienen, dan krijg je je geld terug.
Beloofd!.

Geen vragen, geen addertjes, niks. We hoeven niet eens een bonnetje. Mail ons en binnen 2 werkdagen staat het geld weer op je rekening. 

AllesOverCrypto.nl

Vaardigheden na het volgen van de cursus

Door het volgen van de cursus beloven ze dat ze ons het volgende leren:

Beloftes Cryptocurrency basiscursus allesovercrypto.nl

Direct starten met geld verdienen met Crypto?

Met het aanschaffen van de cursus zouden we het volgende moeten krijgen:

 • 29 Video’s met uren aan lesmateriaal
 • 200 quizvragen om jouw kennis te toetsen, inclusief certificaat
 • Toegang tot de V.I.P. community “The Zone”
 • Echte crypto experts als jouw mentor
 • Levenslange toegang inclusief updates
 • Namen van 10 crypto parels met 100x potentie!
 • 20% korting op transactiekosten bij Binance
 • Geen-twijfels-meer-garantie! 100% garantie, niet goed = geld terug
 • Extra e-boek 1 – De Bitcoinbijbel
 • Extra e-boek 2 – De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten
 • Extra e-boek 3 – 12 beste crypto tips voor beginners
 • Extra e-boek 4 – Belastinggids voor crypto
 • Extra e-boek 5 – Een zorgeloos leven dankzij Bitcoin
 • Extra e-boek 6 – Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst

Aanschaf cursus

Als we zien wat Derek en Patrick allemaal beloven en wat we allemaal krijgen met het aanschaffen van de cursus zou dit wel eens een hele goede investering kunnen zijn! Om dit uit te zoeken heb ik de cursus aangeschaft.

Direct na het betalen van de cursus heb ik vier e-mails ontvangen.

E-mails na aanmelding cryptocurrency basiscursus allesovercrypto.nl
 1. Een e-mail om de eerste keer in te kunnen loggen bij de cursus en het wachtwoord aan te passen
 2. Een e-mail om te in te kunnen loggen bij de cursus met het nieuw aangemaakte wachtwoord
 3. Een e-mail met de bevestiging van de bestelling
 4. Een e-mail met de 6 extra beloofde e-books!

De e-books

Ik had niet veel verwacht van de e-books, vooral omdat je ze “gratis” bij de cursus krijgt. Maar wauw! wat staat hier enorm veel informatie in! Dit zou voor mij het aanschafbedrag van de cursus al meer dan waard zijn!

Het Bitcoinbijbel e-book van AllesOverCrypto.nl
 • De Bitcoinbijbel; dit e-book bevat maar liefst 131 bladzijden met alles wat je moet weten over Bitcoin! In dit document staat echt alles! Daarmee doet het document zijn naam eer aan! 😉
 • De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten; dit e-book bevat maar liefst 59 pagina’s met enorm veel handige tips om succesvol te kunnen beleggen in cryptocurrency!
 • 12 beste crypto tips voor beginners; dit e-book bevat 12 waardevolle tips maar dit document is ook gratis te verkrijgen door je mail adres achter te laten op AllesOverCrypto.nl
 • Belastinggids voor cryptoals je cryptocurrencies bezit zal dit door de belastingdienst als vermogen beschouwd worden. Dit e-book bevat 9 pagina’s met nuttige informatie hierover.
 • Een zorgeloos leven dankzij Bitcoin; dit is een e-book van 7 pagina’s met 5 tips om je emoties de baas te kunnen zodat je veel geld kunt verdienen met cryptocurrencies.
 • Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst; dit is een zeer waardevol document van 9 pagina’s waarin alle termen kort en eenvoudig uitgelegd worden!

Als bezoeker van Altijd-Korting.nl krijg je 50% korting op de Crypto Masterclass!

Tip!
Om de 50% korting te krijgen moet je de gratis Bitcoin training volgen. Aan het einde van deze training krijg jij eenmalig een vrijblijvende aanbieding van 997 euro. Je betaald dan dus geen 2000 maar 997 euro. Dat is maar liefst 50% korting!

Inhoud cursus

De Crypto Masterclass bestaat voor het grootste gedeelte uit video’s. Alleen de inleiding bestaat uit tekst. In de afbeelding hieronder zie je de omgeving van de cursus.

Startpagina cryptocurrency basiscursus AllesOverCrypto.nl

Ik ben verrast over de inhoud van de cursus! Ze beginnen echt bij de basis en van daaruit gaan ze steeds dieper op de stof in. Om je een goed beeld te geven van de cursus zie je hieronder de verschillende hoofdstukken. Zoals je ziet bestaat het grootste gedeelte van de cursus uit video’s. Ik vind dit erg fijn omdat dit veel interessanter en gemakkelijker is dan het lezen van een tekst.

Inhoud cryptocurrency basiscursus AllesOverCrypto.nl
Inhoud cryptocurrency basiscursus AllesOverCrypto.nl

De cursus begint met het uitleggen van hoe ons huidige geldsysteem ontstaan is. Ook leggen ze eenvoudig uit hoe dit systeem werkt. Vervolgens beginnen ze met het uitleggen hoe cryptocurrency ontstaan is. Daarna vertellen ze eenvoudig wat blockchain is. Vervolgens worden de mogelijkheden toegelicht hoe je crypto kan opslaan en beveiligen. Daarna wordt eenvoudig uitgelegd hoe je via verschillende exchanges crypto kunt kopen. Ook word uitgelegt wat ICO’s zijn en wat je hiermee kunt. In module 5 behandelen ze eigenlijk het gedeelte waar het om draait, het handelen in cryptocurrencies! Als laatste hebben ze bonuslessen toegevoegd waarin nog wat extra informatie wordt gegeven over het traden. Daarnaast zijn er twee e-books toegevoegd die ik ook via de mail had gekregen.

Waar voor je geld?

Derek Westra en Patrick Suiker hadden ons vooraf heel wat beloofd. Zijn ze deze beloftes na gekomen met de Crypto Masterclass? Ik heb de beloftes weer even onder elkaar gezet en zal ze één voor één langs lopen.

19 Video’s met uren aan lesmateriaal
De cursus bevat “maar” 15 video’s! We komen er dus een aantal te kort! Maar de inhoud van de video’s is zo goed dat ik ze dit vergeef. In de video’s wordt alles heel duidelijk en rustig uitgelegd!
200 quizvragen om jouw kennis te toetsen, inclusief certificaat
Ik heb niet alle quizvragen bij elkaar opgeteld maar het zal het inderdaad rond de 200 zitten. Wat in veel reviews wordt verteld is dat je de quiz verplicht met een voldoende moet afronden om naar het volgende onderdeel te kunnen. Dit is dus niet waar! Als je aan de linkerkant van je scherm op het volgende onderdeel klikt gaat hij netjes hier naartoe! 😉 Ik zou trouwens wel aanraden om de quiz netjes te doen omdat dit een handig hulpmiddel is om de theorie te onthouden.
Levenslange toegang inclusief updates
Ik kan niet in de toekomst kijken en de heren van AllesOverCrypto.nl ook niet. Dus die levenslange toegang moet ik nog maar zien wat daar van waar is. Het is wel een feit is dat cryptocurrency het geld van de toekomst is en en de cursus daardoor waarschijnlijk lang blijft bestaan!  
Extra e-boek 1 – De Bitcoinbijbel
Ontvangen! Dit document bevat maar liefst 131 bladzijden met echt alles wat je moet weten over Bitcoin! Dit e-book bevat echt veel meer informatie dan wat ik ervan verwacht had! Alleen dit document zou de aanschafprijs al waar zijn! Een gedeelte van dit e-book wordt trouwens ook behandeld in de cursus.
Extra e-boek 2 – De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten
Ontvangen! Dit e-book bevat maar liefst 59 pagina’s met enorm veel handige tips om succesvol te kunnen beleggen in cryptocurrency! Ook dit document bevat weer veel meer informatie dan verwacht!
Extra e-boek 3 – 12 beste crypto tips voor beginners
Ontvangen! Dit document bevat 12 algemene tips voor cryptocurrency. Dit document is ook gratis te verkrijgen door je mailadres achter te laten op AllesOverCrypto.nl
Extra e-boek 4 – Belastinggids voor crypto
Ontvangen! Dit e-book bevat 9 pagina’s met hele nuttige informatie over hoe de belastingdienst met cryptocurrency omgaat.
Extra e-boek 5 – Een zorgeloos leven dankzij Bitcoin
Ontvangen! Dit document bevat 7 pagina’s met 5 tips om je emoties de baas te zijn tijdens het beleggen in crypto.
Extra e-boek 6 – Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst
Ontvangen! dit is een zeer waardevol document van 9 pagina’s waarin alle termen kort en eenvoudig uitgelegd worden!
Toegang tot de VIP Community Groep
Na het aanschaffen van de cursus heb ik toegang gekregen tot het forum. Hier kun je al je vragen stellen. Derek en Patrick reageren erg snel, meestal al binnen een paar uur!
Ook heb ik toegang gekregen tot een besloten facebookgroup waar alleen mensen toegelaten worden die de cursus aangeschaft hebben. Op deze groep plaatsen Derek en Patrick bijna dagelijks informatie!
Echte crypto experts als jouw mentor
Ik heb verschillende vragen aan Patrick en Derek gesteld en heb altijd binnen een dag antwoord gehad! Ze staan dus echt voor je klaar! Ze geven sinds kort ook webinars waarin ze vragen beantwoorden die je tijdens de webbenar kunt stellen. Ik ben zeer te spreken over deze manier van ondersteuning! Ze gaan echt goed op de vragen in en geven duidelijke antwoorden. Hierdoor heb je echt het idee dat je er niet alleen voor staat en je willen helpen waar mogelijk!  
Geen-twijfels-meer-garantie! 100% garantie, niet goed = geld terug
Ik had mijn twijfels of ze deze belofte zouden waarmaken. Om hier achter te komen heb ik dus mijn geld terug gevraagd en heb het daadwerkelijk terug gekregen! Omdat ze zo eerlijk zijn en de cursus het geld echt waard is heb ik de cursus daarna weer opnieuw aangeschaft. 😉 

Wil jij een GRATIS Bitcoin training van Patrick en Derek?

Derek Westra en Patrick Suiker webinar allesovercrypto.nl

Patrick Suiker (links) en Derek Westra (rechts) tijdens de webinar

Aanschaffen of niet?

Zoals ik eerder al aangaf ben ik echt enorm verrast over de inhoud van de Crypto Masterclass. Ik had niet verwacht dat de cursus zou uitgebreid zou zijn. De Crypto Masterclass bevat enorm veel goede en nuttige informatie. Patrick en Derek leggen alles eenvoudig uit. Deze cursus is voor iedereen te volgen. Zelfs als je nul kennis hebt. Het is ook erg fijn dat het grootste gedeelte van de cursus uit videomateriaal bestaat. Een video kijken kost veel minder moeite dan het lezen van een geschreven tekst. Daarnaast is het ook veel leuker om te doen! En je geheugen slaat alles ook beter op door het beeldmateriaal.

Derek Westra en Patrick Suiker bestaan echt en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze staan echt achter hun product en willen echt dat jij geld gaat verdienen met cryptocurrency! De webinars zijn erg interactief en leuk om te volgen!

Ik raad echt iedereen aan om de Crypto Masterclass aan te schaffen. Tenminste, degenen die zich willen verdiepen in cryptocurrency en nog maar weinig kennis hiervan hebben. Deze cursus is echt voor beginners. Voor de gevorderden in crypto is deze cursus wellicht minder interessant. Maar door het aanschaffen van de cursus krijg je wel toegang tot de kennis van Derek Westra en Patrick Suiker. Zij zijn echt specialisten in cryptocurrencies! Daarom raad ik de cursus ook voor de gevorderden aan om zo je voordeel te doen met de kennis en visies van Derek en Patrick!

Twijfel je nog om de cryptocurrency basiscursus aan te schaffen? Er is echt geen reden om te twijfelen. Je hebt namelijk niks te verliezen en alles te winnen! Ze geven namelijk een niet goed geld terug garantie. Ik heb dit getest en heb daadwerkelijk mijn geld terug gekregen! Daarom kun je de cursus met een gerust hart aanschaffen. Je zal er echt geen spijt van krijgen! En mocht het toch tegen vallen? (wat ik me absoluut niet voor kan stellen) Dan vraag je gewoon je geld terug! 😉 Als je op de knop hieronder klikt krijg je 50% korting op de cursus!

Cover Cryptocurrency Beginnerscursus AllesOverCrypto.nl

Als bezoeker van Altijd-Korting.nl krijg je 50% korting op de Crypto Masterclass!

 

Tip!
Om de 50% korting te krijgen moet je de gratis Bitcoin training volgen. Aan het einde van deze training krijg jij eenmalig een vrijblijvende aanbieding van 997 euro. Je betaald dan dus geen 2000 maar 997 euro. Dat is maar liefst 50% korting!

 

Stuur mij naar de GRATIS Bitcoin training

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.