Review: Trading Navigator Methode van Harm van Wijk, Oplichterij?

Werkt deze methode echt of wil Harm alleen jouw geld?

Hoogstwaarschijnlijk heb je al eens wat gehoord of gezien van de Trading Navigator methode van Harm van Wijk. Dit is niet zo verwonderlijk want Harm is een bekend persoon in de beleggingswereld.

In deze review zal ik mijn ervaring vertellen met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Is Harm van Wijk een oplichter of krijg je echt waar voor je geld?


Deel dit bericht met je vrienden!

Logo Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Beleggen is een risicovolle tak van sport. Maar liefst 90% procent van de mensen verliest hier geld mee! Uiteraard is dit niet wat je wilt. Jij wilt hiermee (veel) geld verdienen, en dat is zeker mogelijk!

Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die schathemeltje rijk geworden zijn met beleggen. Een goed voorbeeld hiervan en Warren Buffet die echt vanaf nul gestart is en nu een vermogen heeft van zo’n 82,6 miljard dollar!

Het is absoluut niet makkelijk om geld te verdienen met beleggen. Daarom is het heel verstandig om het beleggen te leren van een expert en niet zelf zomaar wat te gaan proberen. Dat gaat je sowieso geld kosten!

Harm van Wijk heeft een cursus opgezet voor particuliere beleggers, namelijk de Trading Navigator Methode. In deze review gaan wij eens kijken wie Harm is en wat de cursus precies in houdt. Aan het einde van deze review weet je wie Harm is, wat de cursus precies in houdt en of dit misschien iets voor jou is!

Inhoudsopgave

Wie is Harm van Wijk?

Voordat we de Trading Navigator methode gaan bekijken gaan we eerst eens kijken wie er nu precies achter deze cursus zit.

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is hij gaan werken in de financiele wereld. Hij heeft bij verschillende grote banken gewerkt. Namelijk de SNS bank, BinckBank en ABN Amro.

Harm van Wijk van beleggen.com op tv

Bij de SNS bank heeft hij verschillende beleggingssite’s opgezet en was verantwoordelijk voor de marketing.

Bij de BinckBank had hij de verantwoording over de marketing, verkoop en business development.

Bij de SNS heeft hij een grote inbreng gehad in de ontwikkeling van de SNS FundCoach.

Bij de ABN Amro heeft hij zich bezig gehouden met het opstarten van de ABN Amro Turbo opties.

Tenslotte was hij ook nog eens sitemanager van de financiële Telegraaf.

We kunnen dus wel stellen dat Harm van Wijk echt een expert is in de financiele markten. Dit is ook bekend bij de media waardoor hij al vaak te gast is geweest bij diverse programma’s op de radio en tv. Onder andere bij EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.

Uit bovenstaande blijkt wel dat Harm van Wijk een bekende naam is in de financiele wereld. Grote kans dus dat je hem al eens gezien of gehoord hebt!

In de 32 jaar waarin hij werkzaam was voor verschillende instanties heeft hij meer dan 11.000 beleggers gecoacht. Harm zag dat meer dan 90% van de particuliere beleggers verlies maakt. Daarop heeft hij besloten om zich te gaan richten op deze beleggersgroep. Met zijn kennis en ervaring wil hij dit percentage terug dringen.

"Ik heb in de afgelopen jaren door de internetbubbel en de kredietcrisis wel het nodige voor mijn kiezen gehad. Ook hier geldt, dat als je er niet dood aan gaat, maakt het je sterker."

Harm van Wijk
meer info

Harm van Wijk heeft de site beleggen.com opgericht. Hierop is veel informatie te vinden en deelt hij regelmatig (gratis) tips met betrekking tot beleggen. Neem eens een kijkje op beleggen.com. Dit geeft jou een indruk wat je kan verwachten van Harm van Wijk.

Daarnaast heeft hij zelf een tradingsmethode ontwikkeld waarmee je met 5 minuten tijd per week succesvol kunt beleggen. Deze methode noemt hij de Trading Navigator Methode. Deze methode is niet gratis maar moet eenmalig een bepaald bedrag betaald worden.

Harm geeft regelmatig een gratis webinar waarin hij eenvoudig en duidelijk uitlegt wat de Trading Navigator methode in houdt. Wellicht is het interessant voor jou om de webinar eens te volgen.

Wat is de Trading Navigator Methode?

Nu we weten wie Harm van Wijk is gaan we eens kijken wat de Trading Navigator Methode precies inhoud.

Beloftes

Harm is volledig overtuigt van zijn methode. Hij zegt dat zijn klanten met de Trading Navigator Methode de afgelopen jaren een gemiddeld rendement van 20,6% hebben gehaald. Het mooie hiervan is dat het je maar 5 minuten per week kost. Hij heeft al meer dan 16.000 mensen geholpen met beleggen.

Een rendement van 20,6% is natuurlijk interessant als je kijkt wat je tegenwoordig nog voor rente van je spaarrekening bij de bank krijgt.

De Trading Navigator Methode is erg eenvoudig en geschikt voor iedereen! De Trading Navigator software geeft namelijk koop en verkoop signalen voor zowel aandelen als opties. Deze heb je alleen maar over te nemen. Daarnaast leert Harm je hoe je het altijd aanwezig risico zo klein mogelijk kan maken door bijvoorbeeld een moving stoploss.

Harm is ervan overtuigd dat je met zijn methode de beurzen gaat verslaan en je dus een mooi rendement gaat halen. Hij geeft namelijk een niet goed, geld terug garantie! Als je niet tevreden bent stuur je hem gewoon een mailtje en krijg je het volledige aanschafbedrag terug. Let op dat je dit dan wel binnen 30 dagen doet!

100% niet goed, geld terug garantie Meld u vandaag aan en als het niet werkt, laat het me weten en we geven u uw geld terug.

Harm van Wijk
Lees meer

Kenmerken van de Trading Navigator Methode

 • De software volgt de trend en handelt nooit tegen de trend in.
 • Laat de winsten doorlopen en kapt verliezen snel af.
 • Beperkt het risico door gebruik te maken van een moving stop loss om de opgebouwde winsten te beschermen en verlies te minimaliseren.
 • Minimaliseert het risico door te verspreiden over tientallen aandelen.
 • Gebruikt objectieve signalen: handelt op basis van ratio en niet op emotie.
 • Volg de pijlen: groen is kopen en rood is verkopen
 • Gebruik de wijsheid van anderen:
  • Volg het spoor van de grote beleggers (dat is eenvoudig te volgen)
  • Maak gebruik van de ‘wishdom of the the crowd’
 • Gebruik alleen bewezen succesvolle strategieen met logica
  • De Trading Navigator Methode is getest op honderden aandelen en indices over vele decennia.
  • De gemiddelde winst is 20,6% per jaar.
  • De resultaten van de afgelopen 24 jaar op AEX-aandelen:
   • Het slechtste jaar was -19% (2008 (AEX -50%)
   • Het beste jaar was +76% (1997)
 • TradingNavigator 2 geeft precies aan wanneer en welke optieposities te openen en wanneer dan weer te sluiten. Je hoeft dus zelf niet meer na te denken.

Inhoud Trading Navigator training

We gaan eens kijken wat de Trading Navigator methode nu precies is. Ik kan je vertellen dat de cursus echt enorm uitgebreid is! Uiteindelijk draait het allemaal om de Trading Navigator software. Deze heeft Harm zelf ontwikkeld en geeft je automatisch koop en verkoop signalen.

De methode bestaat uit twee verschillende programma’s. Namelijk de Trading Navigator voor aandelen en de Trading Navigator voor opties.

De basis van de software is gebaseerd op verschillende moving averages die de trend bepalen. Zolang de candles onder de moving averages blijven hebben we te maken met een dalende trend. Zodra de eerste candle boven de moving avereges sluit krijgen we hoogstwaarsachijnlijk te maken met een opwaardse trend. Er wordt nu een koopsignaal afgegeven. Zodra de candle weer onder de moving averages sluit geeft de software een verkoop signaal.

Bij aanschaf krijg je direct direct toegang tot zowel de Trading Navigator 1 voor aandelen als de Trading Navigator 2 voor opties.

Harm gaat je via een training uitleggen hoe je de signalen uit de Trading Navigator het beste kunt interpreteren om snel winst te maken. Deze training duurt gemiddeld zo’n 6 weken maar kan je uiteraard ook op je eigen tempo volgen.

De onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

 • Ontdek wat jouw doelstellingen zijn en hoe je die kan bereiken
 • Bewezen strategieën voor zowel aandelen als opties
 • Koop- en verkoopsignalen duidelijk leren herkennen met de Trading Navigator software.
 • Hoe jij je emoties de baas kan zodat je jezelf aan de strategie houdt. Dit is echt de sleutel tot succes in de beleggingswereld!

Wat krijg je bij aanschaf Trading Navigator

Bij aanschaf van de Trading Navigator krijgen je het volgende:

 • Trading Navigator software (t.w.v. € 1997)
  Dit is uiteindelijk de software waar alles om draait en jou geld gaat opleveren!
 • 6 weekse training (t.w.v. € 297)
  Dit is de training waarin Harm in 6 weken duidelijk en eenvoudig uitlegd hoe de Trading Navigator werkt.
 • 2 jaar VIP toegang tot De Slimste Belegger (t.w.v. € 696)
  Dit is een platform waar beleggers hun gedachten met elkaar delen.
 • 2 jaar alerts via Telegram (t.w.v. € 1994)
  Telegram is een soort whatsapp waarmee je alerts en koop tips van Harm krijgt toegestuurd.
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (t.w.v. € 47)
  Dit is een e-book van Harm waarin hij jou het optie traden leert.
 • Geld verdienen met Aandelen (t.w.v. € 47)
  Dit is een e-book van Harm waarin hij jou het handelen in aandelen leert.
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (t.w.v. € 47)
  Dit e-book geeft jou uitleg over alles wat met speeders, sprinters en Turbo’s te maken heeft.
 • MeXeM transactietegoed (t.w.v. € 500)
  MeXem is een broker die Harm adviseert om te gebruiken. Bij deze broker krijg je gratis 500 euro tegoed bij het aanmaken van een handelsrekening!
 • Duurzame energie rapport (t.w.v. € 697)
  Dit e-book is geschreven door Harm van Wijk en Tom Lassing. Hierin hebben ze een groot aantal koop tips opgenomen van aandelen die met duurzaamheid te maken hebben.
 • Toegang tot event voor 2 pers. (t.w.v. € 1994) 
  Dit is een evenement wat georganiseerd word door Harm van Wijk. Ook zullen er verschillende gastsprekers zijn.

Bekijk deze video om een indruk te krijgen van het event van Harm van Wijk


Bekijk deze video voor uitleg over de Trading Navigator voor aandelen


Bekijk deze video voor uitleg over de Trading Navigator voor opties

Trading Navigator Methode pakket

De totale waarde van het hele pakket is dus € 7619! Harm heeft regelmatig kortingsacties waarin hij enorm veel korting geeft! Klik hieronder om de laatste prijs te bekijken.

Wil jij graag de laagste prijs voor de Trading Methode Navigator?

Er loopt momenteel een grote kortingsactie!

Stuur mij naar de geheime kortingspagina!

Waar voor je geld?

Nu we weten wat Trading Navigator Methode van Harm van Wijk inhoud is het tijd om te kijken of het pakket het aanschafbedrag waard is.

Met het Trading Navigator pakket bied Harm echt een meer dan compleet pakket aan! Je krijgt natuurlijk de Trading Navigator software waar uiteindelijk alles om draait. Daarnaast krijg je een 6 weekse online cursus waarin Harm echt vanaf de basis begint uit te leggen wat beleggen is. Hij gaat hier in de 6 weken steeds dieper op in en legt uiteraard uit hoe je optimaal gebruik kan maken van de software.

Ik kan wel stellen dat de cursus echt voor iedereen geschikt is. Voor zowel mensen die compleet nieuw zijn in de beleggingswereld als mensen die zich al met beleggen bezig houden.

Daarnaast krijg je bij aanschaf een aantal e-books erbij! Harm verkoopt deze e-books normaal los maar bij aanschaf van de Trading Navigator krijg je er ze gratis bij! Deze e-books bevatten echt enorm veel nuttige informatie. Erg leuk dat we deze documenten er zomaar gratis bij krijgen van Harm!

Door aanschaf van het product krijgen je ook toegang tot het DSM (De Slimste Belegger) platform. Dit is een forum waarop beleggers met elkaar tips en tricks uitwisselen. Zo’n forum is echt enorm waardevol om jezelf snel verder te ontwikkelen op het gebied van beleggingen!

Tot slot krijg je toegang tot een evenement van Harm! Op zo’n evenement zal Harm je overladen met handige trips en tricks. Vaak nodigt Harm ook gastsprekers uit wat natuurlijk enorm interessant is om hun visie en technieken te horen! Het mooie van dit evenement is dat er alleen maar mensen aanwezig zijn die met hetzelfde bezig houden als jou, namelijk beleggen. Hierdoor krijg je veel motivatie en inspiratie. Zeker als je de succes verhalen hoort van deze mensen!

Hieronder een aantal filmpjes van gebruikers van de Trading Navigator.

Mr. W.J. de Vries-Mulder Advocaat en Belastingkundige in Hoogland

Mohsin Mukhtar Manager ICT Services uit Utrecht

Rene Lugtenburg optiehandelaar en eigenaar van Lugtenburg Financieel Advies uit Nootdorp

Aanschaffen of niet?

Harm bied op dit moment van schrijven het Trading Navigator pakket aan voor 497 euro. Dit is natuurlijk een behoorlijk bedrag. Maar als ik zie wat je hiervoor allemaal krijgt is dit echt een koopje! Ik snap niet dat Harm dit alles voor dit bedrag kan verkopen. Het lijkt erop dat Harm dit echt voor zijn plezier doet en niet om daadwerkelijk geld mee te verdienen!

Harm adviseert om bij MeXeM een handelsrekening te openen. Als je bij deze broker een rekening opent krijg je gratis 500 euro tegoed! Maar let wel op dat je zelf minimaal 3000 euro op je handelsrekening moet storten voordat je deze 500 euro krijgt.

Doordat je 500 euro gratis starttegoed krijgt heb je het aanschafbedrag van de Trading Navigator eigenlijk al terug verdient!

Als je echt serieus aan de slag gaat met de alles wat Harm je aanbied haal je gemiddeld een rendement van 20% per jaar. Dit is ook absoluut haalbaar! Veel mensen die je spreekt op een evenement van Harm halen ruim deze resultaten in minder dan een half uur per week hieraan te werken!

Als je 3000 euro op je handelsrekening stort krijg je er 500 euro bij. In totaal heb je dan 3500 euro om mee te handelen. Met een rendement van 20% per jaar groeit je vermogen in het eerste jaar dus 3500×0,2=700 euro. Door herinvestering groeit je vermogen als volgt:

Vermogensopbouw met € 3500

JaarVermogenJaarwinst
0€ 3.500
1€ 4.200€ 700
2€ 5.040€ 840
3€ 6.048€ 1.008
4 7.258€ 1.120
5€ 8.710€ 1.452
6€ 10.451€ 1.741
7€ 12.541 € 2.090
8€ 15.049 € 2.508
9€ 18.059 € 3.010
10€ 21.671 € 3.612

Vermogensopbouw met € 10.000

JaarVermogenJaarwinst
0€ 10.000
1€ 12.000€ 2.000
2€ 14.400€ 2.400
3€ 17.280€ 2.280
4€ 20.736€ 3.456
5€ 24.883€ 4.147
6€ 29.860€ 4.977
7€ 35.832€ 5.972
8€ 42.998€ 7.166
9€ 51.598€ 8.600
10€ 61.918 € 10.320

20% rendement per jaar klink misschien niet veel maar dat is het wel! Zoals je ziet verdubbeld je vermogen in 4 jaar! Na 10 jaar is je vermogen ruim 6 maal zo groot geworden! Zoals je ziet stijgt je vermogen exponentieel door herinvestering van je winst! Na 20 jaar is je vermogen dan zelfs…. hou je vast….. 38 maal zo groot geworden!! Je startkapitaal van 10.000 euro is dan gegroeid naar 383.377 euro!!

Als je echt serieus met het Trading Navigator pakket aan de slag gaat kan je zoals je ziet veel geld verdienen! Beleggen neemt uiteraard altijd risico’s met zich mee. Harm is enorm goed in deze risico’s te minimaliseren. Als jij je echt aan de strategie houdt kan ook jij deze mooie resultaten behalen!

Ik kan me voorstellen dat je nog steeds je vraagtekens hebt of het beleggen wel echt iets voor jou is. Het is en blijft toch een bijzondere wereld. Harm staat echt 100% achter zijn product en wil ook alleen maar enthousiaste mensen coachen.

Daardoor geeft hij een 30 dagen niet goed geld terug garantie! Als de Trading Navigator Methode toch niets voor jou blijkt te zijn, stuur je hem gewoon een mailtje dat je graag je geld terug wilt. Hij zal jou dan direct je geld terug storten. Je hebt dus niet te verliezen en alles te winnen!

Ik raad je de Trading Navigator Methode van harte aan! Je zal er echt geen spijt van krijgen! En mocht het toch tegen vallen? (wat ik me absoluut niet kan voorstellen) Dan vraag je gewoon je geld terug! 😉

Er loopt momenteel een grote kortingsactie! Klik op de knop hieronder en ga direct naar de geheime kortingspagina!

Logo Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Wil jij 75% korting op de Trading Navigator?

Er loopt momenteel een grote kortingsactie!

JA! STUUR MIJ NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Wellicht ook interesssant voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.