Reviews

Hier vind je onze eerlijke en onafhankelijke productreviews

Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Waarschijnlijk ben je hem wel een tegengekomen in een reclame, Boyd Hoek. Die gozer die zegt dat jij binnen korte tijd bakken met geld kan verdienen. Maar je moet eerst zijn SMMB Masterclass cursus kopen van maar liefst 997 euro! Dit klink toch wel erg als oplichterij…. Is Boyd Hoek niet alleen op jou geld uit?

Lees verder

Review Amazon Next Level Opleiding (Huub Knapen)

De komst van Amazon naar Nederland is voor jou een enorme kans. Nu is het moment op jouw E-commerce business te starten op Amazon!

Huub Knapen is iemand die al een aantal jaar verkoopt via Amazon in de USA. Dit levert hem een aardig centje op. Hij verdient hier meer dan 10.000 euro per maand mee. Toch niet slecht voor een 21 jarige mbo’er.

Lees hier wie Huub Knapen is, wat de Amazon Next Level cursus precies inhoud, en uiteraard of de cursus het geld waard is.

Lees verder

Review Online geld verdienen – Startersgids

Makkelijk, snel online geld verdienen: dat is de droom van vele jongeren. Waarschijnlijk is dat ook jouw droom. Want ja, wie wil dat nu niet? Mick van Zadelhoff is dat gelukt en heeft van zijn ervaringen een e-book geschereven genaamd “De online Geld Verdienen – Startersgids”.

Lees verder

Review: Bol Masterclass van Jia Ruan, OPLICHTERIJ!?

Wie is nu eigenlijk die Jia Ruan? Hoogstwaarschijnlijk heb je al vaak wat over hem gehoord. Hij is in zeer korte tijd een succesvolle ondernemer geworden met zijn e-commerce business!
In deze review gaan we kijken of Jia Ruan betrouwbaar is, of de Bol Masterclass geen oplichterij is en je wel echt waar voor je geld krijgt!

Lees verder

Review: Agency Masterclass van Mitchell Weijerman (Unstoppable.nl)

Wie is nu eigenlijk die Mitchell Weijerman? Hoogstwaarschijnlijk ken je Mitchell al beter dan je denkt! Ongetwijfeld heb je al meerdere keren een facebook of instagram advertentie van hem gezien zonder dat je het wist!
In deze review gaan we kijken of de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman geen oplichterij is en je wel echt waar voor je geld krijgt!

Lees verder

Review: Trading Navigator Methode van Harm van Wijk, Oplichterij?

Hoogstwaarschijnlijk heb je al eens wat gehoord of gezien van de Trading Navigator methode van Harm van Wijk. Dit is niet zo verwonderlijk want Harm is een bekend persoon in de beleggingswereld.
In deze review zal ik mijn ervaring vertellen met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Is Harm van Wijk een oplichter of krijg je echt waar voor je geld?

Lees verder

Review: Crypto Masterclass van Patrick en Derek (AllesOverCrypto.nl)

Je kent de verhalen vast wel van mensen die miljonair geworden zijn met Bitcoins of andere cryptomunten. Patrick en Derek van AllesOverCrypto.nl bieden een cursus aan waarin ze jou leren beleggen in crypto! In deze review gaan we eens kijken of de Crypto Masterclass geen oplichterij is en je wel echt waar voor je geld krijgt!

Lees verder