Wie is Boyd Hoek?

Is hij betrouwbaar of alleen op jou geld uit?

Boyd Hoek zegt dat hij meer dan 10000 euro per maand verdient met zijn SMMB (Social Media Marketing Business) en dat op 20-jarige leeftijd! Hij woont in een villa in Bali en heeft zelfs een eigen cursus over hoe je hetzelfde als hem kan bereiken! Dit klinkt te mooi om waar te zijn, want zeg nu zelf, hoeveel kan een 20-jarige nu weten. In dit artikel gaan we deze Boyd Hoek eens even aan te tand voelen! Is hij echt zo rijk geworden en hoe kon hij dat doen? Of is dit een oplichter die op jouw geld uit is?

Inhoudsopgave

Wie is Boyd Hoek?

Om Boyd Hoek beter te leren kennen moeten we natuurlijk eerst zijn achtergrond weten.

Boyd hoek wordt geboren in Castricum. Zijn jeugd was niet heel makkelijk. Toen hij één jaar oud was scheiden zijn ouders en Boyd is daarna ook een paar keer verhuisd. Hij woonde samen met zijn moeder en zijn zus.

Boyd had vaak de vraag: wie was ik? Omdat hij geen vaderfiguur had wist hij dat niet goed. Hij wisselde veel van vriendengroepen en persoonlijkheden, maar nergens paste hij echt tussen.

Ook wist Boyd nog steeds niet goed wat hij wilde met zijn leven maar hij wilde wel van school af. Hij zag het nut er niet van in en spijbelde altijd, met als gevolg dat hij bleef zitten. Door al dit wangedrag werd Boyd uit huis gezet. Hij had een kamertje waar z’n moeder de huur voor betaalde en zo kon hij zich nog financieel boven water houden.

Ookal klinkt dit allemaal niet heel vrolijk Boyd vond dit één van de beste tijden van zijn leven. Hij deed geen slechte dingen meer en was alleen maar bezig met feesten, drinken en drugs. Dit was eigenlijk wegloopgedrag van zijn problemen, maar hij vond het wel prima.

In deze tijd had hij een salesbaantje naast school om zijn eten te betalen. Hij verkocht kranten maar werd ontslagen door slechte prestaties. Daarna ging hij het bij SQpeople proberen maar daar werd hij ook ontslagen door gebrek aan inzet.

In deze tijd was hij achter het concept van een online business gekomen en had hij een cursus gekocht. Hij moest een pad vinden, ZIJN pad. Het pad waar hij gelukkig van werd.

Boyd kreeg motivatie van een Instagrammer ’twentiesmentor’ op zijn leven weer op de rails te krijgen. Hij ging terug naar zijn baas, werd weer aangenomen en closede die maand de meeste sales. Tegelijkertijd ging hij door met zijn eigen bedrijf: Digital Presence. Hij verdiende daar een paar 100 euro p/m mee en wanneer dat tot de 500 euro p/m was stopte hij met zijn baan EN met school. Boyd ging nog maar aan zijn bedrijf werken.

Toen kreeg Boyd zijn 1e ‘high-ticket’ klant die hem 500 euro per maand betaalde. Kort daarop volgden zijn 2e en 3e klant en verdiende hij 2800 euro helemaal winst. Dit was voor hem helemaal geweldig want hij had nu financiële vrijheid bereikt.

Hij verhuisde naar Bali en begon met het maken van YouTube video’s en mensen begonnen hem te vragen hoe hij dat gedaan had. Ze wilden Boyd hulp om hetzelfde te bereiken. Hij nam een paar coaching studenten aan en zag dat deze mensen hetzelfde hadden bereikt in weken wat Boyd maanden had gekost.

Maar Boyd wilde meer en werkte hele dagen door: het eerste gedeelte van de dag aan het onderhouden van de advertenties en berichten sturen naar bedrijven en het tweede gedeelte aan sales calls met toekomstige klanten. Zo haalde hij binnen 4 maanden 11000 euro omzet waarvan 10800 euro pure WINST was.

Op dat punt werd hij overladen met aanvragen voor coaching en begonnen mensen hem meer een meer geld aan te bieden omdat Boyd zei dat het vol was. Daarom kwam hij op het idee om de SMMB masterclass op te zetten. Zijn doel is om iedereen, dus ook jou, te helpen om financiële vrijheid te creëren. Zo kan ook jij je dromen laten uitkomen!

Wat is het verdienmodel van Boyd Hoek?

Het verdienmodel van Boyd Hoek is, kort samengevat, het maken en behouden van Facebook/Instagram advertenties voor een mkb. (midden- en kleinbedrijf) Het is winstgevend omdat bedrijven daardoor extra klanten krijgen. Omdat hun meer verdienen verdient Boyd daar weer aan. Het makkelijke hieraan is hoe meer het bedrijf verdient aan de nieuwe klanten, hoe meer de SMMB daarvoor kan vragen.

Naast zijn eigen SMMB biedt Boyd Hoek ook een cursus aan over hoe jij jouw eigen SMMB kan starten. Met het verkopen van deze cursus verdient Boyd Hoek uiteraard ook geld.

Hij nodigt je uit om zijn gratis Webinar bij te wonen. Daarin legt hij zijn verdienmodel uitgebreid uit. Ookal zijn er al een tal van Webinars over online geld verdienen, die van Boyd is toch net even wat anders. Aan het einde vraag hij of je zijn training wilt kopen.

Wil jij de GRATIS proefles van Boyd Hoek ontvangen?

Klik dan hier voor meer informatie!

Is Boyd Hoek een oplichter?

Er zijn meerdere punten waarop het lijkt of Boyd een scam is, maar dat maakt het niet direct dat het ook echt zo is!

Is het succes van Boyd Hoek bewezen?

Op het internet is niet veel legitiem bewijs te vinden van het succes van Boyd hoek. Er zijn Instagram plaatjes van hem in Bali met zijn villa maar er was geen beeld van goed lopende marketingklanten die tevreden waren met zijn diensten. Later heeft Boyd wel bewijs gestuurd in de vorm van videoreviews met daarin de resultaten van de samenwerking. Deze waren legitiem. Ook stuurde Boyd een paar video’s een aantal afschriften en die onderbouwen zijn succes zelfs nog meer.

Heeft het bedrijf van Boyd Hoek een website?

Als je een social media marteting business hebt verwacht je veel activiteit op het internet, maar bij Boyd hoek is dat helemaal niet zo. Hij heeft wel een eigen website maar dat is alleen om zijn SMMB Masterclass te verkopen. Nergens op het internet staat wat hij nu precies aanbiedt. Later heeft Boyd bekend gemaakt dat hij zijn klanten benaderd via sales calls, dus helemaal niet via het internet.

Het is dus voor een SMMB bedrijf helemaal niet belangrijk om hoog in Google te staan. Hij heeft een marketingbedrijf ‘Digital Presence’ en helpt daarnaast ook nog anderen met het opzetten van een eigen SMMB. Ook is het best logisch als je even nadenkt dat goed betalende klanten (rond de 2000 euro p/m) veel makkelijker binnen te halen zijn met persoonlijke sales calls dan via een website.

Boyd Hoek YouTube

Boyd Hoek heeft niet zo veel zichtbaarheid op het internet. Wel heeft hij een YouTube kanaal speciaal voor de SMMB Masterclass. Hij heeft rond de 10k volgers. Hieronder introduceert hij zijn kanaal en de SMMB Masterclass.

Boyd Hoek Facebook

Boyd heeft ook een facebook account. Hierop staan vooral reviews van mensen die de cursus hebben gevolgd en wijsheden die hij uit zijn leven heeft gehaald. Hij heeft daar rond de 7k aan volgers op.

Boyd Hoek Instagram

Natuurlijk zit Boyd Hoek ook op Instagram. Zijn account is wat meer persoonlijk en gaat niet per se over de SMMB Masterclass. Daar heeft hij rond de 6k aan volgers op.

Boyd-Hoek-SMMB-Masterclass-Instagram

Wat is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek?

De masterclass begeleid je stap voor stap hoe je een eigen SMMB op moet zetten. Je zou de cursus in twee delen kunnen opsplitsen.

Het eerste deel van de SMMB Masterclass is de aan te leren skills. Dat betekent gewoon hoe zet je een Facebook/Instagram advertentiecampagne op en hoe maak je gebruik van funnels waardoor mensen klant worden. Deze vaardigheid ga je erna aan de bedrijven aanbieden en daardoor krijgen hun nieuwe klanten.

Het tweede deel van de SMMB Masterclass is ervoor bedoeld om klanten aan te trekken waarvoor jij die Facebook/Instagram campagnes op kan zetten. In de SMMB Masterclass is het hoofddoel om jou te leren hoe sales calls werken en hoe je het beste ‘high ticket’ cliënten binnen kan halen.

Ook verteld die SMMB Masterclass hoe je je bedrijf kan laten schalen als je succesvol gaat worden. Dat schalen is handig als je over de 10000 euro heen wilt gaan. Want hoe meer klanten je hebt hoe meer werk je krijgt en nog wel steeds dezelfde tijd. Maar gelukkig zijn er veel opties die je kunnen helpen afhankelijk van hoe groot je wil gaan worden. De verschillende modules de in de SMMB Masterclass aan bod komen zijn:

SMMB Masterclass Boyd Hoek

Module 1: Fundering leggen

Module 2: Resultaten behalen

Module 3: Je eerste klanten

Module 4: Sales

Module 5: Systemen en processen

Module 6: Passief maken en schalen

Module 7: Opname coachingsessies

Module 8: Bonussen (opname sales calls etc.)

De SMMB Masterclass bestaat uit ongeveer 36 lessen in totaal, durend van 10 minuten tot een uur. De cursus wordt vaak bijgewerkt omdat er altijd wel weer nieuwe belangrijke informatie bijkomt. Er is nog lang geen einde aan dit verdienmodel!

Conclusie over Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass

Uit dit alles concluderen wij dat Boyd Hoek betrouwbaar is. De SMMB Masterclass is vooral interessant voor mensen die veel geld willen verdienen en er hard voor willen werken. Dat is zeker nodig in de beginfase. Het komt niet aanwaaien en je zal er dus wel je best voor moeten doen.

Als je er echt klaar voor bent om het grote geld te gaan verdienen dan is de SMMB Masterclass echt iets voor jou. Wat je betaald krijgt voor je diensten is een betrouwbaar en stevig inkomen. Hij kan 2000 euro p/m per klant vragen, want de prijssetting is belangrijk. Als je veel vraag moet je ook goed werk leveren waar de klant ook wat aan heeft. Maar zo voelt jouw klant zich wel meer gewaardeerd.

De SMMB masterclass is een goede manier voor ondernemers die online geld willen verdienen met een eigen social media marketing business. Boyd Hoek geeft hier een duidelijke uitleg over in zijn SMMB Masterclass. Hij heeft je alles wat je nodig hebt om te beginnen, zoals hierboven gezegd: de skills en de uitvoering ervan.

Als bezoeker van altijd-korting.nl krijg je nu exclusieve korting op de SMMB Masterclass van Boyd Hoek!

Profiteer nu van 67% korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.