Wie is Harm van Wijk?

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Beleggen is op dit moment erg populair door de grote beursschommelingen die we de afgelopen tijd gezien hebben. Waarschijnlijk heb je iets gehoord of gelezen over Harm van Wijk, of zijn Trading Navigator Methode. Harm zou een echte specialist in beleggen zijn.
In dit artikel kom je te weten wie Harm van Wijk is, of hij betrouwbaar is en of de Trading Navigator het aanschaffen waard is.


Inhoudsopgave

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van zijn studie is Harm aan de slag gegaan in de financiële wereld.

Hij is bij de SNS bank begonnen bij de SNS bank. Daar heeft hij verschillende beleggingsstites opgezet en was verantwoordelijk van de marketing. Ook heeft hij een grote inbreng gehad in de ontwikkeling van de SNS FundCoach.

Vervolgens is hij bij de BinckBank gaan werken. Daar had hij de verantwoording over de marketing, verkoop en business development afdelingen.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij de BinckBank was Harm toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is toen bij de ABN Amro gaan werken. Daar heeft hij zich bezig gehouden met het opstarten van de ABN Amro Turbo opties.

Naast zijn baan was hij ook nog eens sitemanager van de financiële Telegraaf.

We kunnen wel stellen dat Harm van Wijk door zijn werkervaring echt een expert is in de financiele markten. Dit is ook bekend bij de media waardoor hij al vaak te gast is geweest bij diverse programma’s op de radio en tv. Hij is onder andere te gast geweest bij EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision, Business Class enz. Grote kans dat je Harm al eens gezien of gehoord hebt!

Harm van Wijk van beleggen.com op tv

In de 32 jaar waarin hij werkzaam was voor verschillende instanties heeft hij meer dan 11.000 beleggers gecoacht. Harm zag dat meer dan 90% van de particuliere beleggers verlies maakt. Daarop heeft hij besloten om zich te gaan richten op deze beleggersgroep. Met zijn kennis en ervaring wil hij dit percentage terug dringen. Dit doet hij door middel van zijn Trading Navigator strategie. Dit doet Harm heel goed, de resultaten van zijn cursisten liegen er niet om!

Wil jij meer informatie over beleggen?

Ja graag!

Beleggen.com

Harm van Wijk heeft een eigen website namelijk Beleggen.com. Deze website staat boordevol informatie over beleggen en alles wat ermee te maken heeft. Je vind er echt enorm veel interessante informatie. Het is zeker de moeite waard om eens even rond te kijken op Beleggen.com! 😉 Klik hier om naar de site te gaan.

Facebookpagina van Harm van wijk

Harm van Wijk is ook actief op facebook. Klik hier om naar zijn Facebookpagina te gaan,

YouTube kanaal van Harm van Wijk

Ja, ook Harm van Wijk heeft een YouTube kanaal. Welke ondernemer heeft dat tegenwoordig niet? Harm plaatst regelmatig interessante video’s met goede tips over beleggen. Ook staan er op zijn YouTube kanaal video’s waarin hij iets over zichzelf verteld. Het is zeker een aanrader om eens op zijn kanaal te kijken. Door zijn video’s leer je Harm direct beter kennen. Klik hier om naar zijn YouTube kanaal te gaan.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Ik denk dat deze vraag al beantwoord is als je bovenstaande hebt gelezen en bekeken. Harm van Wijk is absoluut te vertrouwen! Harm is een echte specialist in beleggen. De genen die door Harm gecoacht worden behalen, net zoals Harm zelf, hele goede resultaten met beleggen. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast geeft Harm super goede informatie en tips helemaal gratis weg door middel van van zijn website Beleggen.com, zijn Facebook pagina en zijn YouTube kanaal.

Harm van Wijk is een ondernemer, en een ondernemer wil uiteraard geld verdienen. Dus achter al deze gratis informatie zit een doel. Dit is om jou in contact te brengen met zijn product, de Trading Navigator. Onder het volgende kopje lees je wat dit is. 😉

Wat is de Trading Navigator?

Beurs grafieken Trading Navigator

Om succesvol en winstgevend te kunnen beleggen heeft Harm van Wijk een softwareprogramma ontwikkeld, namelijk de Trading Navigator. Deze software geeft automatisch koop en verkoop signalen. Met slecht een paar minuten per week kun je hiermee hele mooie resultaten behalen!

Harm van Wijk bied een uitgebreide cursus aan waarin Harm van Wijk jou precies gaat leren hoe je succesvol en winstgevend kunt beleggen met de Trading Navigator. Harm is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn cursus dat hij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie geeft! Je hebt dus niks te verliezen! Als je op de onderstaande knop klikt ga je naar een geheime kortingspagina waar je 75% korting krijgt op de Trading Navigator!

Als je meer wilt weten over de cursus raad ik je aan om mijn review over de Trading Navigator te lezen.

Wil je starten met beleggen en gebruik maken van de ervaring van Harm van Wijk?

Via onderstaande knop krijg je 75% korting op de Trading Navigator!

Stuur mij naar de kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.