Wie is Jia Ruan?

Is Jia betrouwbaar of een oplichter?

Waarschijnlijk heb je al veel te vaak die Jia Ruan in een advertentie voorbij zien komen. Hij probeert jou de Bol Masterclass aan te smeren. En geef eerlijk toe, in zijn advertentie filmpjes komt hij best overtuigend over! Wie is nu precies die Jia Ruan? Wat doet hij allemaal? Wat is de Bol Masterclass? Is Jia Ruan betrouwbaar? Daar ga je allemaal achter komen in dit artikel!


Inhoudsopgave

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een jonge ondernemer van 23 jaar en woont nu ongeveer een jaar in Valencia. Hij heeft twee bedrijven waarmee hij duizenden euro’s per maand verdient. Binnen één jaar is de omzet van zijn bedrijf van nul naar één miljoen gegaan! Blijkbaar doet hij toch iets goed. Zeker als je bedenkt dat hij twee jaar terug nog pizza’s bezorgde voor vier euro per uur.

Jia had voor zijn succes verschillende dingen geprobeerd wat ondernemen betreft. Hij heeft zich bezig gehouden met affiliate marketing en heeft een SMMA proberen op te zetten. Daarnaast heeft hij nog een aantal dingen geprobeerd maar alles zonder succes.

Totdat een vriend hem vroeg om mee te gaan naar een seminar over E-commerce. Jia had eigenlijk helemaal geen zin om mee te gaan maar deed het toch maar voor zijn vriend. Na het seminar was Jia Ruan compleet mind blown! Degene die de seminar gaf verdiende namelijk meer dan duizend euro per dag met zijn E-commerce buisiness. Dit is wat Jia wilde! Hij wist het zeker, hij zou ook die resultaten kunnen halen! Jia kocht coaching (van 250 euro per uur!) bij die man en ging aan de slag.

Jia verdiende in de eerste maand al 1200 euro! In de tweede maand 6.000 euro en de maand erna al 20.000 euro! Jia kon het zelf nog niet helemaal geloven. Was dit werkelijk of was het een droom? Ja, het was echt waar! Hij had iets gevonden wat echt werkte!

Foto van Jia Ruan van Unstoppable op een berg

Het heeft altijd al in Jia Ruan gezeten om mensen te helpen. Hij is op het idee gekomen om een cursus te maken. In deze cursus leert hij jou precies wat hij ontdekt heeft. Hij wil dat zoveel mogelijk mensen financieel vrij worden en hun droomleven kunnen leven, net zoals hem!

Hieruit is het bedrijf Unstoppable Livestyle B.V. ontstaan. Jia helpt met dit bedrijf mensen zoals jou en mij een E-commerce business op te zetten om passief geld te gaan verdienen.

Ook heeft Jia ondanks zijn jonge leeftijd al veel kennis op het gebied van mindset. Hij heeft echt enorm veel boeken gelezen en heeft al heel wat seminars gevolgd van echte mindset goeroes zoals Tony Robbins, Gary Vaynerchuk, Grant Cardone enz. De kennis die hij opgedaan heeft deelt hij in zijn podcast genaamd de Unstoppable Podcast, op zijn Youtube kanaal en in zijn e-book: “Unstoppable Mindset”.

Aflevering over Jia Ruan bij de BNN

Het succes van Jia Ruan werd uiteraard ook in de media bekend. Hieronder vind je de aflevering over Jia Ruan in het programma blikvangers van de BNN!

Artikel over Jia Ruan in het NRC

Zijn succes is ook bij de kranten niet onbekend gebleven. Een van de grootste kranten van Nederland, het NRC heeft Jia uitgenodigd voor een interview. In dit interview verteld Jia zijn verhaal en hoe het komt dat hij zo succesvol is geworden! Dit is echt met vallen en opstaan gegaan zoals in het artikel te lezen is. Het artikel kun je hier vinden!

Foto van Jia Ruan in de krant

Interview Jia Ruan door 3FM

Bij de radiostations is Jia Ruan ook niet onbekend gebleven. Jia is te gast geweest bij 3FM. Ik raad je echt aan om de video hieronder van de 3FM ochtendshow even te kijken. Je krijgt dan direct een goed beeld van Jia. Het is echt een super spontane gast die het beste voor heeft met iedereen! Aan het einde van de show geeft hij ook nog een kleine motivational speech (uit zijn hoofd!) waar je echt kippenvel van krijgt!

Artikel over Jia Ruan in Vice Money

Naast het NRC en 3FM heeft Jia het van elkaar weten te te boxen om met een super gaaf artikel in het populaire Vice Money te staan. Hierin vertelt Jia heel eerlijk over de weg die hij bewandeld heeft.

Dit is oprecht een van de leukere artikelen over Jia Ruan. Zeker een aanrader om het artikel eens te lezen!

Youtube kanaal van Jia Ruan

De kans bestaat dat je Jia al eens op YouTube bent tegen gekomen. Maar waarschijnlijk heb je alleen die “irritante” reclame filmjes van hem gezien. Dat is jammer want Jia heeft zelf ook een youtube kanaal! Hij deelt daar echt super goede tips en tricks. Zijn filmjes zijn echt enorm waardevol en het mooie is dat hij dit allemaal gratis doet! Neem eens een kijkje op zijn Youtube kanaal 😉

Hieronder een filmpje van Jia waarin hij zijn verhaal verteld.

Levensverhaal van Jia Ruan

The Unstoppable Podcast van Jia Ruan

The Unstoppable Podcast van Jia Ruan

Jia leest enorm veel biografien van miljonars en boeken over mindset. Hij gaat ook naar seminars van echte top mindset coaches zoals bijvoorbeeld Tony Robbins, Gary Vaynerchuk, Grant Cardone enz.

De kennis die hij hiermee allemaal mee heeft opgedaan deelt hij in zijn podcast genaamd “The Unstoppable Podcast”. Als jij zijn podcasts gaat luisteren weet ik zeker dat er dingen gaan veranderen in je leven. Uiteraard op een positieve manier. Ik spreek uit ervaring 😉

Hier zijn de Unstoppable Podcast afleveringen te beluisteren.

Gratis Unstoppable Mindset e-book geschreven door Jia Ruan

E-book The Unstoppable Mindset van Jia Ruan

Het is echt ongelofelijk maar naast zijn e-commerce business, Bol Masterclass cursus, YouTube kanaal en Unstoppable Podcast heeft Jia ook nog eens een boek geschreven. Waar hij de tijd vandaan haalt weet ik niet…

Ik heb zijn boek gelezen en een ding is zeker. Het boek is enorm waardevol. Jia gaat jou een echt winnaars mindset aanleren waardoor je echt anders in het leven gaat staan!

Het mooie is dat Jia zijn Unstoppable Mindset e-book helemaal gratis beschikbaar stelt! Er zitten echt geen addertjes onder het gras en het is echt volledig gratis. Vertrouw me 😉 Hier kan je het Unstoppable Mindset e-book downloaden.

Evenementen van Unstoppable

Een aantal keer per jaar organiseert Jia met zijn team Unstoppable Lifestyle live evenementen. Deze evenementen houd hij voor zijn studenten. Hij geeft hier zijn nieuwste tips, probeert zijn studenten te inspireren om door te blijven gaan. Uiteraard is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen aan Jia.

Is Jia Ruan een oplichter?

Eigenlijk is deze vraag al beantwoord voor jou denk ik! Als je alles wat hierboven staat gelezen en bekeken hebt, is het wel duidelijk dat Jia Ruan absoluut geen oplichter is!

Jia stelt heel veel super goede informatie helemaal gratis beschikbaar! Maar uiteraard is Jia een ondernemer die geld wil verdienen. Dit is volkomen normaal. Hij heeft twee bronnen van inkomsten. Dat is zijn e-commerce business en zijn cursus, de Bol Masterclass.

De aanschaf van de Bol Masterclass is niet goedkoop, maar de waarde van de cursus is veel meer waard dan de investering. De investering kan je er al binnen een maand uit hebben!

Jia Ruan is absoluut geen oplichter.Hij wil jou graag helpen om financieel vrij te worden! Hij heeft een gratis mini cursus. Wellicht is dit interessant voor jou. De gratis cursus kan je hier vinden 😉

Daarnaast staat Unstoppable Lifestyle B.V. netjes geregistreed bij de K.V.K. Jia doet alles vanuit zijn eigen persoon en gaat niet schuil onder een andere naam.

Wat is de Bol Masterclass?

Oke, nu even kort iets over het product van Jia Ruan, de Bol Masterclass.

In de Bol Masterclass gaat Jia jou binnen 8 weken leren hoe je een winstgevende E-commerce start. Jia gaat jou stap voor stap uitleggen aan hoe je dit doet.

In mijn review van de Bol Masterclass lees je alles over deze cursus. Zeker een aanrader om je eens te verdiepen in dit interessante business model! 😉

Gratis E-commerce training van Jia Ruan

Om jou alvast een kleine indruk te geven van de Bol Masterclass heeft Jia een volledig gratis E-commerce training beschikbaar gesteld. Deze mini cursus moet je eigenlijk zien als promotie middel voor zijn Bol Masterclass. Echter geeft hij in deze gratis mini training echt al veel informatie weg!

Ik raad je aan om de gratis E-commerce training eens te volgen. Het is toch gratis 😉 Hier kan jij je inschrijven.

Ben je nu al enthousiast over de Bol Masterclass en wil je direct starten met het verdienen van duizenden euro’s per maand? Klik dan op de knop hieronder om naar de geheime kortingspagina te gaan!

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt en dat dit artikel het begin is van jou droomleven!

Jia Ruan van Unstoppable

Direct starten met het verdienen van duizenden euro’s per maand?

Ja, Stuur mij naar de geheime kortingspagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.