Wie is Mitchell Weijerman?

Hoogstwaarschijnlijk ken je Mitchell al beter dan je denkt! Ongetwijfeld heb je al meerdere keren een facebook of instagram advertentie van hem gezien zonder dat je het wist!
Wie is die Mitchell Weijerman precies? Wat doet hij allemaal? Wat is de Agency Masterclass? Hoe verdient Mitchell Weijerman zijn geld? Daar ga je allemaal achter komen in dit artikel!


Inhoudsopgave

Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is een jonge ondernemer en mede eigenaar van Unstoppable Lifestyle B.V. Mitchell heeft twee universitaire studies gedaan. Eerst heeft hij eerst International Business gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij Electronic & Electrical Engineering gestudeerd aan de London’s Global University.

Zijn droom was om voor een top bedrijf te gaan werken. Na het afronden van zijn studie heeft hij het voor elkaar gekregen om een baan te krijgen bij Google in Silicon Valley in Californië. Binnen korte tijd had hij zich opgewerkt tot projectleider en beheerde een projectbudget van een half miljard euro! Mitchell woonde daar in een grote villa met zwembad en had echt een topsalaris.

We kunnen wel stellen dat Mitchell Weijerman het op jonge leeftijd al ver geschopt had! Zijn ouders waren dan ook mega trots op hem.

Toch realiseerde Mitchell Weijerman steeds meer dat hij hier niet gelukkig van werd. Elke werkdag moest hij van 8 tot 5 bij Google aanwezig zijn, dag in dag uit. Hij miste de vrijheid!

Mitchell heeft toen zijn topbaan bij Google opgezegd zonder echt een plan te hebben wat hij nu ging doen. Hij ging koortsachtig op zoek naar manieren om geld te verdienen.

Hij richtte een bedrijf op, de Digital Nomad Accelerator. Hij interviewde succesvolle ondernemers en plaatste deze video’s op Facebook. Veel ondernemers gingen hem volgen. Daardoor kreeg hij toegang tot steeds “succesvollere” ondernemers voor zijn interviews! Binnen korte tijd had hij zo’n 16.000 internationale volgers.

Op een gegeven moment nam een Chinese jongen contact met hem op. Hij was geïnspireerd door Mitchell Weijerman en wilde graag met hem gaan samen werken. Die Chinese jongen was Jia Ruan.

Samen hebben zij het bedrijf Unstoppable opgezet. Zij hebben hiermee binnen korte tijd enorme successen gerealiseerd. In het eerste jaar hadden ze al meer dan een miljoen omzet behaald!

Wat doet Mitchell Weijerman?

Waarschijnlijk ben jij ook wel actief op Social Media zoals bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Dan ben je hoogstwaarschijnlijk al eens een advertentie tegen gekomen die door Mitchell Weijerman gemaakt is. Mitchell heeft een SMMA waarbij hij de marketing op social media kanalen verzorgd voor bedrijven.

Het is je waarschijnlijk al een opgevallen dat deze advertenties zijn afgestemd op jouw interesses. Meestal zie je producten voorbij komen waar je recent naar hebt gezocht. Hierdoor klik je vaak op zo’n advertentie. Dit is een teken dat adverteren via social media werkt!

Veel bedrijven weten niet hoe ze kunnen adverteren via social media en hebben zich hier ook nog nooit in verdiept. Dit is echt een gemiste kans!

Mitchell Weijerman zag op dit gebied een gat in de markt en heeft zijn toenmalige topbaan bij Google opgezegd om Facebook advertenties voor bedrijven te gaan maken.

Mitchell Weijerman aan het werk

Dit groeide al snel uit tot een enorm succes! Mitchell verdiende binnen een paar maanden enorm veel geld met het maken van advertenties. Het enigste wat hij nodig had was zijn laptop en een internetverbinding.

Doordat hij alleen zijn laptop en internet nodig had kon hij overal te wereld werken. Hij reist nu al een aantal jaar de wereld rond en leeft echt zijn droomleven!

Doordat dit zo’n succes was is Mitchell op het idee gekomen om een cursus te maken. Met de cursus heeft hij het doel om andere mensen ook zo snel als mogelijk hun droomleven te geven!

De cursus heet de Agency Masterclass. In deze cursus leert hij jou hoe jij binnen korte tijd eenvoudig een winstgevende SMMA kunt starten.

Mitchell geeft regelmatig een gratis webinar waarbij hij jou een kijkje geeft in zijn Agency Masterclass. Schrijf je hier in!

The Unstoppable podcast met Mitchell Weijerman

Jia Ruan heeft met Mitchell Weijerman een podcast opgenomen. Ik vind deze video heel waardevol. Mitchell vertelt hierin over de weg die hij bewandeld heeft. Deze podcast is echt enorm inspirerend en je leert Mitchell direct beter kennen. Mitchell is heel open over zijn levensverhaal. Neem dus even de tijd om deze video te bekijken! 😉

Evenementen van Unstoppable

Een aantal keer per jaar organiseert Mitchell met zijn team Unstoppable Lifestyle evenementen. Deze evenementen houd hij voor zijn studenten. Hij geeft hier zijn nieuwste tips en probeert zijn studenten te inspireren om door te blijven gaan. Uiteraard beantwoordt Mitchell hier ook direct al je vragen.

Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster op een evenement van Unstoppable.

Is Mitchell Weijerman betrouwbaar?

Eigenlijk is deze vraag voor jou al beantwoord denk ik! Als je alles wat hierboven staat gelezen hebt is het wel duidelijk dat Mitchell Weijerman absoluut geen oplichter is!

Mitchell Weijerman is een ondernemer en een ondernemer wil uiteraard geld verdienen. Mitchell heeft twee bronnen van inkomsten. Dat is zijn eigen social media marketing bedrijf en de Agency Masterclass cursus.

De aanschaf van de Agency Masterclass is niet goedkoop maar wel dik zijn geld waard! Als je er serieus mee aan de slag gaat kun je het aanschafbedrag er al binnen 1 a 2 maanden uit hebben!

Mitchell Weijerman is absoluut geen oplichter.Hij wil jou graag helpen om financieel vrij te worden! Hij heeft een gratis mini cursus. Wellicht is dit interessant voor jou. De gratis cursus kan je hier vinden 😉

Daarnaast staat Unstoppable Lifestyle B.V. netjes geregistreed bij de K.V.K. Mitchell doet alles vanuit zijn eigen persoon en gaat niet schuil onder een andere naam.

Wat is de Agency Masterclass?

Oke, nu even kort iets over het product van Mitchell Weijerman, de Agency Masterclass.

In de Agency Masterclass gaat Mitchell jou binnen 8 weken leren hoe je een winstgevende SMMA start. Mitchell gaat jou stap voor stap in duidelijke video’s uitleggen aan hoe je dit doet.

In mijn review van de Agency Masterclass lees je alles over deze cursus. Zeker een aanrader om je eens te verdiepen in dit interessante business model! 😉

Gratis Social Media Marketing Agency training van Mitchell Weijerman

Om jou alvast een kleine indruk te geven van de Agency Masterclass heeft Mitchell een volledig gratis SMMA training beschikbaar gesteld. Deze mini training moet je eigenlijk zien als promotie middel voor zijn Agency Masterclass. Echter geeft hij in deze gratis mini training echt al veel informatie weg!

Ik raad je aan om deze waardevolle Agency Masterclass training eens te volgen. Het is toch gratis 😉 Hier kan jij je inschrijven.

Ben je nu al enthousiast over de Agency Masterclass en wil je direct starten met het verdienen van duizenden euro’s per maand? Klik dan op de knop hieronder om naar de geheime kortingspagina te gaan!

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt en dat dit het begin is van jou droomleven!

Hier ziet u Mitchell Weijerman tijdens een les

Direct starten met het verdienen van duizenden euro’s per maand?

Ja, Stuur mij naar de geheime kortingspagina

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.