Wie is Team Unstoppable?

Wat is hun missie?

Waar je ook kijkt, Facebook, Instagram, Youtube, overal kom je advertenties tegen van Jia Ruan en Mitchell Weijerman, de heren van Team Unstoppable. Ze beloven je altijd bergen met goud. Het klinkt allemaal veel te mooi om waar te zijn. Is Team Unstoppable een grote oplichter? Zijn ze alleen uit op jouw geld? Je zou het haast wel denken. In dit artikel lees je mijn ervaring met Jia Ruan en Mitchell Weijerman, de heren van Team Unstoppable.

Inhoudsopgave

Wie of wat is Team Unstopable?

De oprichters van Team Unstoppable namelijk Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

Team Unstoppable is in 2018 opgericht door drie heren, namelijk Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Ondertussen bestaat Unstoppable Lifestyle uit meer dan 10 personen en meer dan 3000 studenten. Unstoppable is vandaag de dag uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van mindset en online business trainingen.

De oprichters van Team Unstoppable vinden dat het traditionele educatiesysteem niet het maximale uit je leven haalt. Van jongs af aan wordt je geleerd dat je een studie moet volgen om later een goede baan te krijgen.

Na het afronden van je studie kan je dan overal terecht in het bedrijfsleven. Hierdoor heb je een bepaalde zekerheid en kan je de rest van je leven van 8 tot 5 voor een baas gaan werken.

Dit is wat 99% van de Nederlandse bevolking doet. Zij zitten vast in een 8-5 baan en gaan zich steeds meer realiseren dat eigenlijk hun baas voor een groot gedeelte hun leven bepaald. Zowel qua tijdsindeling als financieel gezien! Ze missen gewoon de vrijheid om zelf de dag in de delen en zelf te bepalen wat ze doen!

De heren van Unstoppable Lifestyle hebben zelf alle vrijheid omdat ze een grotendeels passief inkomen hebben opgebouwd. Hierdoor hebben ze alle vrijheid en kunnen ze doen en laten wat ze willen. Ze gunnen ook jou dit fantastische leven! Het is hun missie om zo veel mogelijk mensen hun droomleven te geven!

Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster op een evenement van Unstoppable.

Team Unstoppable wil jou vrijheid geven in je leven! Zowel financieel gezien als qua tijdsindeling van je dag. Dit doen ze door twee verschillende cursussen aan te bieden die jou leren een eigen business op te starten. Namelijk de Bol Masterclass en de Agency Masterclass.

Beide business modellen zijn gebaseerd op een passief inkomen. Dit betekend dat je niet aan je business moet werken op bepaalde tijden of dagen maar dat je dit kan doen wanneer het jou uit komt. Als je even een dag geen tijd of zin hebt loopt je business gewoon door.

De cursussen zijn van hoge kwaliteit. Ze leren jou stap voor stap met praktische video’s hoe jij je eigen business op zet. Ook krijg je persoonlijke coaching van Team Unstoppable! Je staat er dus absoluut niet alleen voor maar doet het met z’n allen! Het is absoluut mogelijk om binnen een aantal maanden financieel vrij te zijn. Dit betekend dus dat jij je baan kunt opzeggen!

Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een cursus waarin Jia Ruan jou leert een succesvolle E-commerce business te starten. E-commerce betekend dat je spullen via het internet verkoopt. Jia leert jou in de Bol Masterclass hoe je E-commerce bedrijf start op Bol.com. Jia heeft zelf ook een E-commerce business via Bol.com en verdient hier tienduizenden euro’s per maand mee. Dit inkomen heeft hij binnen een jaar weten op te bouwen!

De Bol Masterclass is echt een goede cursus waarin Jia precies uitlegt hoe alles werkt. Een aantal van zijn studenten verdienen nu ook al meer dan 10.000 euro per maand! Als jij meer wilt weten raad ik je aan om mijn review van de Bol Masterclass eens te lezen.

Ook kan ik je aanraden om je aan te melden voor een gratis training van Jia Ruan. Dit kan je hier doen. Dit is echt gratis en er zitten absoluut geen addertjes onder het gras. Door het volgen van deze gratis training kan je kijken of de Bol Masterclass misschien iets voor jou is. 😉

Jia Ruan van Unstoppable

START NU JOUW WINSTGEVENDE WEBSHOP!

De Bol Masterclass leert je alles wat je moet weten.

Agency Masterclass

De Agency Masterclass is een cursus waarin Mitchell Weijerman jou leert hoe je een succesvolle SMMA start. SMMA staat voor Social Media Marketing Agency. Dit is dus een bedrijf die de marketing voor andere bedrijven op social media verzorgd. Mitchell Weijerman heeft zelf ook een SMMA en verdient hier veel geld mee. Denk hierbij aan tienduizenden euro’s per maand.

In de Agency Masterclass legt Mitchell duidelijk en eenvoudig uit hoe je dit doet. De resultaten van zijn studenten zijn dan ook super goed. Velen van hen weten binnen een maand al meer dan 1000 euro te verdienen!

Als jij meer wilt weten over de cursus raad ik je aan om mijn review van de Agency Masterclass eens te lezen.

Mitchell Weijerman geeft ook regenmatig een volledig gratis training. En gratis is ook echt gratis, er zijn geen kleine lettertjes. Hier kan je inschrijven. Hiermee kan je kijken of de Agency Masterclass misschien iets voor jou is?!

Mitchell Weijerman van Unstoppable aan het werk

START NU JOUW WINSTGEVENDE SMMA!

De Agency Masterclass leert je alles wat je moet weten.

Unstoppable Mindset

De heren van Team Unstoppable leggen in bovenstaande cursussen echt exact uit wat je moet doen om een succesvolle business te starten. Maar veel cursisten lukt het niet. Waarom lukt het hen niet? Het probleem zit hem in de mindset. Als je niet de juiste mindset hebt zal jou het ook nooit lukken om een succesvolle business op te bouwen!

Jia Ruan is ervan overtuigd dat iedereen met de mindset van een miljonair ook echt daadwerkelijk miljonair gaat worden! Dat betekend dus dat jij ook miljonair kunt worden!

Daarom heeft Jia Ruan met Team Unstoppable een mindsetcursus gemaakt. Die cursus gaat jouw manier van denken veranderen. Zodra je jouw manier van denken gaat veranderen gaan er hele mooie dingen gebeuren!

Jia stelt de mindset cursus gratis beschikbaar. Deze mindset cursus is echt enorm waardevol. Ik weet zeker dat dit jouw leven voorgoed gaat veranderen! Hier kun je het gratis Unstoppable Mindset e-boek en audioboek downloaden. Maak je geen zorgen, gratis is ook echt gratis! Er zitten absoluut geen addertjes onder het gras.

Is Team Unstoppable betrouwbaar?

Waar je ook kijkt, Facebook, Instagram, Youtube, overal kom je advertenties tegen van Jia Ruan of Mitchell Weijerman, de heren van Team Unstoppable. Ze bieden je meestal iets gratis aan. Je zou er veel geld mee kunnen verdienen. Dit klinkt toch wel erg als SPAM? Zijn Jia Ruan en Mitchel Weijerman oplichters?

Ik ga je hier mijn ervaring vertellen met Jia Ruan en Mitchell Weijerman. Ondanks dat ze in jouw ogen over komen als oplichters, wat volkomen begrijpelijk is, zijn het absoluut geen oplichters!

Wat zijn het dan wel? Jia Ruan heeft een manier gevonden om winstgevend producten te verkopen via BOL.com. Jia is hier enorm goed in en verdient er tienduizenden euro’s per maand mee. Jia is iemand die zijn succes graag met anderen wil delen. Dus ook met jou!

Jia heeft een cursus gemaakt waarin hij jou leert hoe je een succesvolle E-commerce business via BOL.com opzet.

Waarom geeft Jia Ruan gratis dingen weg? De reden hiervoor is heel simpel, e-mail adressen verzamelen. Als je toegang wilt tot het product moet je je e-mail adres invullen. Zodra Jia jouw mail adres heeft zal hij jouw reclame e-mails gaan sturen voor zijn Bol Masterclass cursus. Dit is volledig onschuldig, hij stuurt geen virussen of iets dergelijk. Je kan je ten alle tijden eenvoudig uitschrijven van zijn maillijst. Je zal dan geen e-mails meer van Jia ontvangen.

Nu even wat over Mitchell Weijerman. Hij heeft ook een manier gevonden om een passief inkomen op te bouwen, namelijk een Social Media Marketing Agency (SMMA). Alles wat hierboven staat over Jia geldt ook voor Mitchell. Hij geeft gratis dingen weg om e-mail adressen te verzamelen. Ook Mitchell zal jou nooit een virus of iets dergelijks toesturen. Hij gebruikt jouw e-mail adres alleen voor promotie van zijn Agency Masterclass. Je kan je altijd weer uitschrijven van zijn mailinglijst zodat je zijn e-mails niet meer ontvangt.

Kort samengevat, Team Unstoppable is absoluut geen oplichter! Zowel de dingen die ze gratis weg geven als de Bol Masterclass en Agency Masterclass zijn enorm waardevol! Deze cursussen zijn echt mega compleet. Hiermee ben je echt in staat om binnen een aantal maanden zoveel te verdienen dat je je baan kunt opzeggen!

Ik raad je echt aan om eens naar de gratis producten van Team Unstoppable te kijken. Misschien is dit wel wat voor jou?!
– Bol Masterclass
– Agency Masterclass
– Unstoppable Mindset

Bedrijfsgegevens Unstoppable Lifestyle B.V.

Bedrijfsnaam:Unstoppable Lifestyle
Adres:Nieuwezijds Voorburgwal 104
Postcode:1012SG
Plaats:Amsterdam
KVK-nummer:71014543
BTW- nummer: NL0053272869

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.