Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Zijn deze heren van AllesOverCrypto.nl betrouwbaar?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben naar hun zeggen al duizenden Nederlanders bekend gemaakt met de wereld van Crypto.

Dit doen ze door middel van hun website allesovercrypto.nl en met de verschillende cursussen en e-books die ze aanbieden. Zijn Patrick Suiker en Derek Westra te vertrouwen of zijn ze alleen uit op jouw geld?

In dit artikel gaan we kijken wie Patrick en Derek precies zijn, wat ze precies doen en of deze Crypto-fanaten betrouwbaar zijn.

Lees mijn review over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto als je direct meer wilt weten over de Crypto cursus die Patrick en Derek aanbieden.

Inhoudsopgave

Wie is Patrick Suiker?


Patrick Suiker van AllesOverCrypto.nl

Patrick heeft Entrepeneurship gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Een ander woord voor Entrepeneurship is ondernemerschap.  In 2013 is hij dankzij Litecoin geïnteresseerd geraakt in crypto. Sinds die tijd is hij fulltime actief in deze business. Hij ziet enorme kansen in de blockchain technologie. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie.

Wie is Derek Westra?


Derek heeft gedragseconomie & speltheorie gestudeerd aan de vrije universiteit van Amsterdam. Hij vindt de psychologie achter onze economie enorm interessant. In 2013 kwam hij voor het eerst in aanraking met crypto. Hij was er meteen van overtuigd dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen. “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom” aldus Derek. Sinds 2013 richt hij zich fulltime op het onderzoeken van blockchain en cryptocurrencies.

Naast zich te verdiepen in crypto heeft Derek nog twee andere interessante nevenfuncties. Hij werkt als Growth Hacker waarbij hij bedrijven helpt om sneller te groeien. Daarnaast is Derek oprichter van een stichting die Afrikaanse dieren helpt.

Wat is AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra runnen samen een bedrijf genaamd AllesOverCrypto. Met dit bedrijf willen ze de Nederlandse bevolking bekend maken met de Crypto wereld.

Dit doen ze door middel van hun website; AllesOverCrypto.nl, de Crypto Masterclass en het Crypto Portfolio.

Op AllesOverCrypto.nl staat enorm veel informatie over crypto. Ook delen de heren hier de laatste nieuwtjes en hun visie op de Crypto-wereld. Ik kan je zeker aanraden om eens een kijkje op AllesOverCrypto.nl te nemen!

Logo van AllesOverCrypto

Inkomstenbronnen van Patrick Suiker en Derek Westra

Patrick en Derek beleggen in crypto. Hier verdienen ze veel geld aan. Naast hun inkomsten uit beleggingen verkopen ze twee producten. Namelijk de Crypto Masterclass en het Crypto Portfolio. Hieronder lees je alles over deze producten.

Crypto Masterclass

Cryptocurrency beginnerscursus AllesOverCrypto.nl

De Crypto-wereld is voor veel mensen een toch beetje een geheimzinnig iets. Niemand lijkt echt te snappen wat het precies is en hoe het allemaal in elkaar zit. Toch is de kans groot dat we er over een aantal jaar allemaal mee zullen betalen.

Patrick en Derek zijn zelf echte Crypto-fanaten. Ze hebben in de afgelopen jaren met vallen en opstaan veel geld verdient met Crypto munten. In deze periode hebben ze enorm veel kennis gekregen van het Crypto-wereldje. Hun kennis hebben ze allemaal in een cursus gestopt, genaamd de Crypto Masterclass.

In deze cursus leren ze jou eenvoudig wat cryptocurrency is en hoe je hiermee geld kunt verdienen.

Mijn ervaring met de cursus lees je hier: Review Crypto Masterclass

Wil jij een GRATIS Bitcoin training van Patrick en Derek?

JA! Geef mij meer informatie

Hét Crypto Portfolio voor 2020

Het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto

Patrick en Derek weten wat de potentie is van zeer kleine cryptocurrencies. Naar deze kleine cryptocurrencies kijkt bijna niemand. Doordat de waarde van deze munten zeer klein is, kunnen deze munten makkelijk 100x keer over de kop gaan! Dat betekend dat een investering van 100 euro makkelijk 10.000 euro waard kan worden!

Patrick en Derek hebben als crypto experts een lijst opgesteld van 40 superkleine cryptocurrencies die allen de potentie hebben om meer dan 100 keer over de kop te gaan!

Uit deze 40 cryptomunten hebben ze nog een keer een selectie gemaakt van 15 munten die echt een enorm groot potentieel hebben.

De heren leggen jou eenvoudig uit hoe je deze kleine cryptocurrency’s op verschillende exchanges kunt kopen.

Wil jij meer weten over het Crypto Portfolio?

JA graag! Geef mij meer informatie!

Bedrijfsgegevens AllesOverCrypto B.V.

Het bedrijf van Patrick Suiker en Derek Westra heet AllesOverCrypto. Hieronder vind je de gegevens van hun bedrijf.

Bedrijfsnaam:AllesOverCrypto B.V.
Adres:Herengracht 449a
Postcode:1017BR
Plaats:Amsterdam
KVK-nummer:83284222
BTW- nummer:NL858375096B01

Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar?

Op de vraag of Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar zijn kan ik volmondig ja zeggen! Mijn ervaring met Patrick en Derek is zeer positief! Ze staan echt achter hun producten en hebben het beste met je voor. Als ik een mailtje met een vraag naar hun stuurde kreeg ik altijd binnen een dag antwoord. Meestal al na een paar uur!

Patrick en Derek hebben echt een passie voor Crypto. Dit merk je aan alles. Ze zijn super enthousiast over alles wat met Crypto te maken heeft. Dit is ook niet verwonderlijk want beide heren hebben ondertussen al veel geld verdiend met Cypto’s. Hun kennis en enthousiasme over Crypto willen ze over brengen op jou door middel van de Crypto Masterclass!

Ik ben echt verrast over de kwaliteit van de Crypto Masterclass en het Crypto Portfolio! De cursus zit super goed in elkaar en is echt geschikt voor iedereen, jong, oud, ervaren en onervaren.

De investering is het meer dan waard! Ik had mijn investering er al binnen een maand uit!

Je kan echt met een gerust hart hun producten kopen. Patrick en Derek zijn echt geen oplichters maar doen er alles aan om jou, net zoals zij, ook veel geld te laten verdienen met crypto!

Daarnaast zijn Patrick en Derek zo overtuigd van de kwaliteit van de Crypto Masterclass dat ze een 90(!) dagen niet goed, geld terug garantie geven. Als de cursus dus niet aan je verwachting voldoet kun je gewoon je geld terug vragen!

Uiteraard hebben wij van Altijd-Korting.nl weer een flinke korting kunnen regelen bij Patrick en Derek. Als bezoeker van Altijd-Koring.nl krijg jij 50% korting op zowel de crypto Masterclass als het Crypto-portfolio!

Ben jij geïnteresseerd in de Crypto Masterclass?

Cover crypto beginnerscursus allesovercrypto.nl

Als bezoeker van Altijd-Korting.nl krijg je 50% korting op de Crypto Masterclass!

Tip!
Om de 50% korting te krijgen moet je de gratis Bitcoin training van Patrick en Derek volgen. Aan het einde van deze training krijg jij een eenmalige vrijblijvende aanbieding van 997 euro. Je betaald dan dus geen 2000 maar 997 euro. Dat is maar liefst 50% korting!

Ben jij geïnteresseerd in het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto

Als bezoeker van Altijd-Korting.nl krijg je 50% korting op het Crypto Portfolio!


Wellicht ook interessant voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.